Bingo Rimér om kärlekskampen – efter uppbrottet från Katrin Zytomierska

Bingo Rimer och Katrin Zytomierska

I våras kunde tittarna följa Bingo Rimérs dejtingliv i livesändningar.
Trots detta är han idag fortsatt singel – fem år efter uppbrottet från Katrin Zytomiersk.
Nu delar Bingo med sig av sin nya taktik för att finna kärleken.

År 2009 fann fotografen Bingo Rimér, 44, kärleken i entreprenören Katrin Zytomierska, 42. Paret fick tillsammans två barn innan de beslutade sig för att gå skilda vägar 2015. Sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6, får trots uppbrottet spendera mycket tid med sina båda föräldrar tillsammans. Bingo och Katrin har nämligen en väldigt god relation och umgås idag flitigt som vänner.

Det var vid 2015 som paret bröt upp men sedan dess har de fortsatt att umgås både i privat syfte men även i jobbsammanhang. Tillsammans driver de nämligen den framgångsrika podcasten Relationspodden, där de diskuterar olika frågor som berör ämnen som kärlek och relationer.

Bingos stora glädje för Katrins ex

Katrin har sedan uppbrottet med med Bingo träffat kärleken på nytt. Alexander Klingstedt, 38, fångade nämligen hennes hjärta och paret fick tillsammans sonen Falke, 2. Men även deras kärlekshistoria fick ett slut, något som dock inte resulterade i att de slutade umgås. Alexander är nämligen även han en stor del av familjen fortsatt idag. Katrin, Bingo och Alexander spenderar mycket tid ihop och har en fin relation tillsammans alla tre.

Bingo har tidigare berättat för Hänt att han trivs väldigt bra i familjekonstellationen. För honom och Katrin fanns det inget tvivel om att de skulle hålla en fortsatt god relation för barnens skull.

– Vi har kul när vi umgås och vi är båda väldigt glada och engagerande gällande allt som händer runt barnen och vi jobbar väldigt bra. Så det fungerar alldeles utmärkt, sa Bingo då till Hänt.

Bingo har även uttryckt stor glädje för att Alexander är en del av deras familj och han spenderar även gärna tid med Katrins son Falke.

Bingos nya insikt om singellivet

Bingos kärleksliv har däremot inte gått helt som han hoppats. I våras medverkade han i dejtingprogrammet Live date där han dejtade flera kvinnor under livesändningar på Viafree. Trots detta ser det ut som att Bingo fortsatt idag är singel. I ett nytt inlägg på Instagram delar han med sig av några tankar kring situationen – han tror sig nämligen ha funnit en lösning på problemet.

”Det har gått lite trögt på Tinder här Höllviken/Falsterbo. Men jag tror jag vet varför. Tjejerna vill ju ha en kille som kan rida. Och det kan ju jag. Så idag tog jag lite nya profilbilder med en häst som heter Ove. Vilken bild tror ni funkar bäst bland Skånetöser?, skriver Bingo till flera bilder där han syns sitta på en häst.

FOTO: Magnus Sandberg/TT/Karin Törnblom/TT