Bingo Rimér stöttas av följarna efter händelsen med sonen Rambo

Bingo Rimér stöttas av följarna – efter plötsliga händelsen med 7-årige sonen Rambo
Kändisfotografen Bingo Rimér har gått från att vara ungkarl till familjefar.
Nu öppnar han upp om den otäcka händelsen med sonen Rambo.
"Den lektionen fick jag betala en slant för att lära mig", berättar han. 
Annons

Bingo Rimér, 44 är kändisfotografen som startat sin karriär på bland annat Slitz och Café, och som via sina sociala medier skapat många snackisar genom åren. Tillsammans med exflickvännen Katrin Zytomierska, 42, driver han också podcasten Relationspodden, där de tillsammans svarar på läsarnas frågor och dilemman gällande relationer.

Annons

På hans Instagram delar han med sig av allt mellan himmel och jord, inte minst hans vardag med barnen. Nu öppnar han upp om den otäcka händelsen som kostade honom dyrt.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska är fortfarande goda vänner sedan separationen 2015Bingo Rimér och Katrin Zytomierska är fortfarande goda vänner sedan separationen 2015

Annons

Kritiserades

Det var för en vecka sen som Bingo kom hem med två eldrivna motocross till sönerna Rambo, 7, och Ringo, 10, för att låta dem få testa köra lite. Men när han la upp bilder för att visa sina följare den roliga händelsen var det många som var snabba med att reagera.

“Om de ska köra, ha riktiga skydd och hjälm”, skriver en följare

“Mitt hjärta hoppar för fullt när jag ser att inga skydd finns”, skriver en annan.

Bingo tog tills sig kritiken och åkte några dagar senare iväg för att handla skyddsutrustning till barnen – men det var då det som inte fick hända hände.

Berättar om tabben

I hans senaste inlägg på Instagram berättar han om händelsen som kostade honom dyrt.

Annons

“Rambo råkade tappa en hjälm i butiken och då var man tvungen att köpa den. Visste ni det? Att om man tappar en helt ny Mc-hjälm i golvet i en butik. Då är den förbrukad och måste slängas. Det vet tydligen proffsen. Och den lektionen fick jag betala en slant för att lära mig”, berättar han.

Han fortsätter.

“Rambo sa till mig när vi lämnade butiken efter personalen läxat upp mig. – Bra att jag inte tappade den högst upp va pappa?. Ja Rambo. Hjälmarna högst upp kostade över 8 lax berättade killen i butiken. Rambo tappade en som kostade 1800 sek. Gillar hur han tänker Rambo. Det kunde varit värre.” 

Men den här gången är följarna på hans sida. Många engagerar sig och tycker det är helt fel av butiken att låta honom betala för hjälmen.

“Men asså va? Snacka om dåligt kundbemötande! När jag jobbade i en porslinsbutik på NK så behövde kunderna inte betala för porslin som dom tappade i golvet för 7000kr”, skriver en följare.

En annan är snabb att haka på och påminna honom om att det kommer bättre tider.

Annons

Jag har lärt mig att om man råkar tappa något Av MISSTAG inte med minsta oaktsamhet behöver man inte betala. Det kommer bli bättre dag imorgon Bingo.” 

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…