Bingo Rimérs egna ord om relationen till Paolo Roberto

Bingo Rimér och Paolo Roberto
Efter att ha lämnat en stöttande hälsning i Paolo Robertos kommentarsfält är det många följare som har ifrågasatt Bingo Rimér.
Nu avslöjar Bingo sanningen om relationen till den tidigare TV4-profilen.
Annons

Det var i fredags som den tidigare Farmen-programledaren Paolo Roberto, 51, erkände sig skyldig till sexköp. I en intervju med Jenny Strömstedt, 47, berättade Paolo med egna ord om beslutet och händelsen, som inträffade under torsdagskvällen.

Annons

– Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här, folk är jättearga på mig. Det är helt rätt, säger han.

Sedan dess har Paolo fått sparken från sitt jobb på TV4 flera andra arbetsgivare har valt att avsluta sina samarbeten med honom.

Bingo Rimérs kommentar till inlägget

Innan Paolo ställde upp i intervjun delade han med sig av ett långt inlägg på Instagram där han kryptiskt berättar att han fattat ett beslut som kommer att kosta honom dyrt.

Annons

”Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i mina själ”, skriver han.

Timmarna innan det stod klart vad Paolo Roberto faktiskt gjort sig skyldig till var följarna förvirrade och många människor skickade stöttande hälsningar i kommentarsfältet, ovetandes om sexköpet. En person som gjorde just detta är fotografen Bingo Rimér, 44.

Enligt Nyheter 24 skrev Bingo: ”Kämpa”, i sin kommentar till inlägget, följt av ett rött hjärta. Eftersom kommentarsfältet har stängts av finns hälsningen inte kvar.

Relationen med Paolo Roberto

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Bingo Rimér nu att förklara varför han skrev som han gjorde.

Annons

”Jag läste hans inlägg där det framgick att han var ledsen. Jag skrev då ”kämpa Paolo” för att det kändes tråkigt att läsa att han hade hamnat i en svår situation. Det här var långt innan någon visste vad han hade gjort”.

Bingo förklarar sedan att hans kommentar inte innebär att han stöttar Paolo Robertos handlingar och fotografen vill vara tydlig med att han inte har en nära relation till programledaren.

”Jag tar tydligt avstånd från hans handlingar. Jag umgås inte med Paolo privat och vår relation är endast yrkesmässig. Jag har fotograferat honom vid flera tillfällen och jobbat ihop”, skriver Bingo Rimér.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…