Bingo Rimérs markering mot exet Katrin Zytomierska

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska
Trots att han har dejtat i direktsänd tv har Bingo Rimér inte lyckats hitta kärleken på nytt.
Nu vänder han sig till sina följare på Instagram för att få hjälp – och passar på att pika ex-flickvännen Katrin Zytomierska.
Annons

Entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44, höll ihop i sex år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Under sitt förhållande fick de sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6.

Efter uppbrottet blev Katrin istället tillsammans med Alexander Klingstedt, 38. Det forna paret har sonen Falke, 2, ihop men även denna kärlekssaga fick ett slut.

Annons

Katrin lever idag i tät symbios med båda ex-pojkvännerna. Alexander, Bingo och Katrin umgås ofta och delar glatt med sig av sina träffar i sociala medier. Trion brukar bland annat äta middagar tillsammans och har även åkt på resor ihop med alla barn.

Bingo Rimérs kärleksliv efter Katrin

Det verkar inte som att Katrin har hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Alexander för två år sedan. Alexander Klingstedt har heller inte gått ut med en ny relation sedan dess.

Annons

Bingo Rimér har inte legat på latsidan när det kommer till dejtande. I Viafree-serien Live date fick tittarna se honom träffa flera olika kvinnor – men ingen tog honom med storm. Ex-flickvännen Katrin var väldigt stöttande under Bingos medverkan i programmet och fick dessutom äran att välja ut en kvinna åt honom.

– Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras, i samband med att Live date sändes.

Ex-pojkvännernas gemensamma beslut

Nu har både Bingo Rimér och Alexander Klingstedt fått nog av livet som singlar. I ett inlägg på Instagram uttrycker Bingo en oförståelse inför att ingen av dem har lyckats hitta en kvinna att dela livet med.

”Hur kan två så väluppfostrade och välartade unga män vara singlar. Jag begriper det inte. Känns lite som att ni just nu väljer att vaska bort oss”, skriver han intill en bild på honom och Alexander.

Annons

Ingen kärleksinvit utan att Katrin Zytomierska får vara med på ett hörn – vilket är fallet även denna gång.

”Tagga en gullig gumma som vill ta över en begagnad gubbe från Katrin. Vi är så redo och har båda två gått den hårda skolan med KZ som chef”, skriver Bingo Rimér.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…