Katrin Zytomierskas ilska - efter Bingo Rimérs drag med nya tjejen

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér var ett par i tio år innan de för fem år sedan gick skilda vägar.
I ”Relationspodden” berättar Bingo nu om en händelse med en ny tjej som får Katrin att tappa hakan.
– Hade aldrig!, utbrister hon.

Trots att Katrin Zytomierska och Bingo Rimér inte längre är tillsammans har det tidigare paret fortfarande en bra relation, och i deras gemensamma podcast Relationspodden pratar de varje vecka om allt mellan himmel och jord. Förutom att svara på lyssnarnas frågor om relationsproblem och tips berättar de även om händelser från deras egna liv, och även fast de oftast håller med varandra händer det ibland att de krockar totalt. Och när Bingo i det senaste avsnittet berättar om en händelse från förra veckan är det precis vad som händer.

Bingos beslut med tjejen

Det var under förra veckan som Bingo hade varit och ätit middag med ett gäng kompisar när han helt plötsligt bestämde sig för att åka hem och ta en lugn kväll. Ett par drinkar och några ostron senare gjorde han sig därför redo för att ta en voy hem, men när han sedan passerade en och annan krog på vägen fick han anstränga sig för att inte lockas till att istället fortsätta kvällen ute.

– Så jag tänker att nu måste jag stålsätta mig. För i min gränslösa hjärna skulle jag ju kunna stanna utan att jag känner någon. Men jag åker hem, berättar han stolt för Katrin.

Men när han väl kommer hem piper det till i telefonen och Bingo ser att han har fått ett meddelande från en okänd tjej. Tjejen berättar att hon hade sett Bingo passera och att hon gärna ville att han skulle komma till baren som hon satt på. Men då Bingo som sagt hade bestämt sig för att ta en lugn kväll stod han emot erbjudandet och kom istället med ett annat förslag.

– Då var jag ju tvungen att stålsätta mig ännu mer, så då skrev jag att det är bättre att du kommer till mig, berättar han.

Katrins starka reaktion

Och Bingos plötsliga beslut får Katrin att reagera starkt.

– Vafaaaan!, utbrister hon när hon får höra vad Bingo svarade tjejen.

– Det är väl ingen lugn kväll om du ska hålla på att dra hem en tjej, säger hon sedan uppgivet.

Men det tar inte slut där. När Katrin frågar om han åtminstone visste hur hon såg ut svarar Bingo att hennes Instagram var stängd och att han därför inte hade någon aning om vem hon var eller hur hon såg ut. Trots det skickade han sin adress och portkod till henne och väntade för att se om hon skulle dyka upp.

– Men är du störd? Åh fy. Jag hade aldrig gjort något sådant, säger Katrin då.

FOTO: Youtube 

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér och Paradise Hotel-Lisa Sidén avslöjar okända relationen

LÄS OCKSÅ: Hannah Graafs oväntade flört med Bingo Rimér