LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingo Rimér och Paradise Hotel-Lisa Sidén avslöjar okända relationen

06 sep, 2020 
Bingo Rimér och Lisa Sidén
Bingo Rimér och Lisa Sidén har synts umgås ihop.
För Hänt avslöjar nu duon sin okända relation till varandra.
”Hon är så het”, säger Bingo till Hänt.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Bingo Rimér, 44, fann kärleken i entreprenören Katrin Zytomierska, 42, år 2009. Tillsammans fick de två barn innan de beslutade sig för att gå skilda vägar 2015. Trots uppbrottet får sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6, spendera mycket tid med sina båda föräldrar tillsammans. Detta då Bingo och Katrin idag är goda vänner och båda umgås privat samt arbetar tillsammans med den framgångsrika podcasten Relationspodden.

Sedan uppbrottet med Katrin har Bingos kärleksliv inte gått helt som han hoppats. I våras medverkade han i dejtingprogrammet Live date där han dejtade flera kvinnor under livesändningar på Viafree. Detta resulterade dock inte i någon förändrad relationsstatus utan Bingo har fortsatt sitt liv som singel.

Innan Bingo fann kärleken i Katrin var han tillsammans med Erika Moen. Det forna paret fick även ett barn – dottern Nova Rimér, 17. Bingo och dottern ser ut att ha en nära relation och delar flitigt med sig av sin gemensamma vardag på sociala medier.

Annons

”Vi klickade jävligt bra”

Att Bingo gillar att festa och lära känna nya människor har nog ingen av hans Instagram-följare missat. På sociala medier är han nämligen en aktiv användare som ofta lägger ut olika publiceringar. Under helgen syntes han umgås med Lisa Sidén, 20, känd från Paradise Hotel. När Hänt når Lisa berättar hon om hur de två känner varandra.

”Jag och Bingo har följt varandra lite på Instagram sen slutade han följa mig och så träffades vi på en efterfest där vi klickade jävligt bra och tog kontakten igen. En jävligt rolig karl. Gillar också att han är lite äldre”, skriver Lisa i ett meddelande till Hänt.

Huruvida Lisa anser att Bingo har det som hon söker i en partner vet hon inte än, men att duon klickat står det inga tvivel om.

”Hahah vet inte än, känner inte han tillräckligt bra för avgöra de, men han är sjukt rolig!”

Bingo Rimérs ord om relationen: ”Så het”

Även Bingo instämmer gällande att duon trivs bra i varandras närvaro. Faktum är att han till och med hade kunnat se Lisa som en potentiell partner, något som dock dottern Nova satt stopp för.

Annons

”Vi träffades på en efterfest på Nobis och jag tycker hon har en grymt cool stil. Men jag skulle aldrig våga ragga. Min dotter Nova har varit väldigt tydlig mot mig, eftersom hon vet att jag kan vara extremt gränslös och omogen. Inga tjejer under 25 år och jag känner ju själv att det skulle nog passa bättre med en kvinna i min egen ålder och som redan har barn, skriver Bingo och forsätter:

”Men om det i framtiden blir möjligt att frysa in sig själv så att Lisa kan åldras ikapp mig. Då kommer jag tina upp av hennes blotta närvaro och bjuda på middag. Hon är så het.”

FOTO: Jessica Gow/TT/ Instagram/Fredrik Nilsson/Viaplay/

Annons