Bingos bild avslöjar Julia Franzéns relation till Katrin Zytomierska

Julia Franzén, Bingeo Rimér och Katrin Zytomierska.

Julia Franzén tillbringade en helhelg med Bingo Rimér då hon bodde hos honom och de två gick på romantisk middag.
Nu avslöjar fotografen på Instagram vad Robinson-profilen har för relation med hans exfru Katrin Zytomierska.
”Skönt också för lilla Julia att hon klarade det helt avgörande inträdesprovet” skriver han.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

30-åriga Julia Franzén blev en riktig tittarfavorit när hon deltog i TV4:s Robinson i våras. Och sedan succén har många varit intresserade av hennes kärleksliv och hon själv varit väldigt öppen med sina känslor och inte varit sen med att berätta vad hon tycker och tänker om människor.

Det är flera som spekulerat kring Robinson-profilens relationstatus och på Instagram story valde Julia Franzén förra helgen att visa upp ett nytt ansikte i sitt flöde – ingen mindre än fotografen Bingo Rimér, 45.

Under helgen befann hon sig nämligen hemma hos Bingo Rimér och duon syntes redan på fredagen tillsammans när de befann sig på en romantisk dejt. Efter det fortsatte Robinson-profilen och fotografen att umgås hela helgen och de åt middag ihop, tittade på film, festade och åt frukost ihop.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Bingos farväl till Robinson-Julia

På måndagen var det dags för Julia Franzén att säga hej då för att åka till Marbella, dit hon nu ska flytta och Bingo Rimér följde med henne till flygplatsen för att vinka adjö.

Efter helgen tillsammans har hon berättar fler detaljer om relationen med fotografen.

– Vi har haft det jättebra. Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra, säger hon och fortsätter:

– Vi har ätit ute, varit på Rebecca Stellas fest och så har vi bara hängt liksom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Katrin Zytomierskas godkännande

Bingo Rimér har varit mer förtegen om att berätta om umgänget med Robinson-profilen. Men nu har han valt att lägga upp en video på Instagram där han berättar om fler detaljer. Men inte nog med det – han avslöjar också att hans exfru Katrin Zytomierska, 43, har fått träffa Julia Franzén och de två verkar komma bra överens. På videon Bingo Rimér lagt upp synd nämligen tv-profilen och Katrin Zytomierska dansa tätt ihop, skratta och förse varandra glas med bubbel.

"Det var ju faktiskt riktigt kul i helgen. Skönt också för lilla Julia att hon klarade det helt avgörande inträdesprovet i gänget. Katrin är en tuff gängledare i Lag Nord Stockholm. Asså det måsta vara bästa gänget någonsin om man vill festa loss ordentligt här på ön. Detta gör vi om snart”, skriver Bingo Rimér till bilden.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

LÄS ÄVEN: Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér

LÄS ÄVEN: Robinson-Julia Franzén döms i hovrätten – talar ut om brottet

FRÅN FÖRSTASIDAN