Carolina Gynnings löfte till döttrarna på Internationella kvinnodagen

Carolina Gynnings löfte till döttrarna på Internationella kvinnodagen

Carolina Gynning blir snart mamma till tre små flickor.
Nu skriver hon i ett känslostarkt inlägg på Instagram om sitt beslut för döttrarna.
”Så kommer jag uppfostra mina snart tre flickor”.
Carolina Gynning och Viktor Philipsson är ett par – igen
Slå på ljud

Multitalangen Carolina Gynning, 42, är på god väg att bli trebarnsmamma. Tillsammans med tidigare pojkvännen Alexander Lydecker, 39, har Carolina sedan tidigare döttrarna Adele, 6, och Alicia, 7.

Uppbrottet med barnens pappa 2018 tog hårt på Carolina som flera gånger pratat om sorgen kring att de inte längre kan vara en kärnfamilj. Trots att de båda idag lever i lyckliga förhållanden har insikten om att de fyra inte längre lever och verkar under samma tak längre varit en sorg för Carolina.

– Nu är ju Alexander jättelycklig med en ny flickvän och jag är det med en ny pojkvän. Men det är ändå det här med familjen, att den är splittrad och här står vi nu. Det finns en sån sorglig bild i det, har Carolina tidigare sagt i podcasten Gynning & Berg hittar sig själva.

Blir mamma till tre döttrar

Så i januari avslöjade Carolina att en ny liten familj håller på att bildas då hon berättade på Instagram att hon väntar sitt första gemensamma barn med pojkvännen Viktor Philipson, 34. Det efter att paret försökt få barn under en längre tid och har under månadernas gång både hunnit gå ifrån varandra och återförenas igen.

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel.”, skrev Carolina på Instagram då hon meddelade den glädjande nyheten.

En tid senare berättade Carolina även att paret nu vet könet på den lilla som växer i hennes mage. För tredje gången gillt blir Carolina nämligen mamma till en liten flicka.

Beslutet för döttrarna

Trots att könet inte spelar någon roll när det kommer till kärlek menar Carolina att det har en inverkan på hennes föräldraskap. På internationella kvinnodagen väljer Carolina därför att skriva en hyllningstext till sina döttrar där hon berättar om beslutet för barnen:

”Jag är en stark individ och har alltid sett oss människor så, som att vi är alla lika och vi har alla lika mycket rätt att ta för oss lika mycket av livet och av världen. Så kommer jag uppfostra mina snart tre flickor... det handlar inte om att vi är kvinnor utan om att vi är individer med exakt samma rättigheter.”, skriver Carolina och fortsätter:

”Jag får ofta frågan om hur jag kan vara en bra förebild och jag är helt övertygad att det inte är något du behöver prata om utan att det är något du VISAR. Igenom att gå din egen väg, igenom att inte vika ner dig när du blir orättvist behandlad , igenom att jobba hårt. Så visar du dina döttrar och medsystrar styrka och jag lovar DET SMITTAR AV SIG”.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs oväntade kupp i Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Gravida Meghan Markle avslöjar könet på bebisen

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN