LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings återförening med Alexander Lydecker

01 jul, 2020 
Alexander Lydecker och Carolina Gynning
Carolina Gynning är nybliven singel efter uppbrottet från Viktor Philipson.
I en ny video på sin Youtube-kanal avslöjar hon återföreningen med ex-pojkvännen Alexander Lydecker.
Annons
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slutBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

I maj 2019 kom Carolina Gynning, 41, till Unicef-galan ihop med Viktor Philipson, 34. De avslöjade då att de är ett par efter att Carolina i flera veckors tid hintat om att hon hittat kärleken på nytt.

Därefter har Carolina och Viktor varit öppna med sina starka känslor för varandra och i sociala medier har följarna fått en inblick i deras liv ihop. De senaste månaderna har de pratat mycket om att de är sugna på att skaffa barn ihop och har även funderat på att köpa en bondgård.

Men framtidsplanerna har nu skrotats. I juni meddelade Carolina Gynning att hon och Viktor har valt att gå isär. I en intervju med Expressen har tv-profilen tidigare avslöjat att det var hennes beslut att lämna relationen av ”privata skäl”.

Relationen med Alexander Lydecker

Sedan uppbrottet från Viktor har Carolina istället fokuserat på sina döttrar Adele, 6, och Alica, 7, som hon har sedan en tidigare relation med Alexander Lydecker, 39.

Annons

Alexander och Carolinas förhållande fick ett abrupt slut i början på 2018 och det tog lång tid för henne att komma över separationen från sina barns pappa. Nio månader efter uppbrottet berättade hon för sina följare att hon fortfarande hade en lång väg att gå.

”Vid det här laget trodde jag att jag skulle fått tillbaka min styrka. Men jag är svagare än någonsin. Hela jag är trött och jag har inget som håller om mig”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Sorgen efter tuffa separationen

Trots att Carolina hittade kärleken på nytt efter Alexander berättade hon så sent som i höstas att den avslutade relationen fortfarande tär på henne. I samband med den äldsta dotterns första skoldag bröt Carolina ihop av insikten om att de inte längre är en kärnfamilj.

– Nu är ju Alexander jättelycklig med en ny flickvän och jag är det med en ny pojkvän. Men det är ändå det här med familjen, att den är splittrad och här står vi nu. Det finns en sån sorglig bild i det, sa Carolina i ett avsnitt av podcasten Gynning & Berg hittar sig själva.

Annons

Sedan dess har Carolina sällan eller aldrig uttalat sig offentligt om relationen med ex-pojkvännen.

Carolina och Alexanders återförening

I en ny video på sin Youtube-kanal avslöjar Carolina Gynning att hon och Alexander har återförenats. Det är i samband med ett barnkalas som Alexander kommer över för att hjälpa Carolina med bestyren.

– Barnens pappa kommer hit och ska fixa hamburgare, säger Carolina.

Vid ett annat tillfälle i videon skojar Carolina om att hon känner sig som person i realtiyserien Familjen annorlunda eftersom det är så många barn i hemmet. Hon filmar då exet Alexander samtidigt som ett av barnen säger:

– Och Alexander är pappan.

– Ja precis, svarar han skämtsamt.

Det verkar onekligen som att Alexander Lydecker och Carolina Gynning har en god vänskapsrelation än idag, drygt två och ett halvt år efter uppbrottet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons