Charlotte Perrelli om Lotta Engbergs förvandling i Bingolotto

Lotta Engberg i Bingolotto

Lotta Engberg gjorde en storartad entré då hon klev in i Bingolotto som ”Engbrelli”.
Nu jublar tittarna efter det lustiga tilltaget med Charlotte Perrelli.
”WOW”.

Det blev en hel del glitter och glamour i söndagens Bingolotto när programledaren Lotta Engberg, 58, gästades av Charlotte Perrelli, 48. Förutom att Charlotte värmde upp tv-tittarna ordentligt inför finalen i Melodifestivalen 2021 med skönsång hade hon också med sig stylistduon Mattias Stafsing, 44, och Patrik Lernberger, 54.

Mattias och Patrik har tidigare sminkat både Lotta och Charlotte inför Melodifestivalen och nu fick Lotta gå igenom en ordentlig förvandling när hon under en paus i programmet fick den behandling om Charlotte får i vanliga fall. En glitterklänning, ett par drag med eyelinern och en hel hög med löshår senare kom Lotta Engberg ut i studion som Lotta ”Engberelli”.

LÄS MER: Därför saknas Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

– Jag tycker att hon blev skitsnygg! Nu tycker jag att Lotta är snyggare som sig själv. För det handlar ju om personlighet och jag tycker att hon är så fin så hon behöver inte förvandlas. Men det här var en väldigt rolig grej, och det är lite som hon själv sa, att ”vi blev ju ganska lika”, sa Charlotte Perrelli till Aftonbladet efter att ha sett sin nya dubbelgångare.

Tittarnas jubel efter stora förvandlingen

Att tittarna var överförtjusta över det roliga påhittet är tydligt. I kanalens inlägg haglar nu in kommentarer:

”WOW så snygg”, skriver en till bilden av en fullt stylad Lotta.

Många verkar dock tycka att Lotta blev mer lik en annan Mello-legendar. Nämligen Let's dance-aktuella Carola Häggqvist, 54.

”Så snygg! tyckte hon blev lik Carola!!!”.

Även Charlotte har uppmärksammat händelsen på sin Instagram och verkar vara riktigt nöjd med resultatet.

”Såååå roligt, världens bästa Lotta blev omstylad av Mattias Stafsing och Patrik Lernberger till mig”, skriver Charlotte Perrelli.

Lotta Engbergs glädje: ”Fantastiskt”

För Aftonbladet berättar Lotta Engberg om sina känslor kring att förvandlas till en kopia av vännen Charlotte Perrelli i direktsändning.

– Hur mycket man kan förvandla en människas yttre! De var ett fantastiskt team som jobbade tillsammans, och att det också påverkade mitt inre. Helt plötsligt rätade jag på ryggen, var lite mer stolt och lugnare, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag vet att Sven-Bertil Taube sa till mig för en herrans massa år sedan att en roll, den börjar i skorna. Alltså så ska man inte träna på en elegant roll i gympadojor, utan då ska man gå i lite högklackat.

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle avslöjar könet på bebisen

LÄS OCKSÅ: Martin Melins nya kärleksbesked efter singeltiden

FOTO: TV4