Martin Melins avslöjande om kärlekslivet inför Let's dance 2021

Martin Melin

Martin Melin är högaktuell i Let's dance – där romanser har uppstått ett flertal gånger.
Nu avslöjar kändispolisen nya detaljer om sitt kärleksliv.
– Jag blir uppvaktad, säger han till Aftonbladet.

Tv-profilen Martin Melin, 53, blev känd när han kammade hem vinsten i den första säsongen av reality-programmet Robinson 1997.

Sedan dess har Martin levt ett liv i offentligheten och även utbildat sig till polis. I och med polisutbildningen har han fått smeknamnet ”kändispolisen” och han uppdaterar sina sociala medier flitigt med olika situationer från sitt jobb och sin vardag.

Martin har varit gift två gånger, först med Christina Melin, 42, som han har barnen Fanny, 17, och Felix, 13, med. Han är även pappa till sonen Charlie, 11, som han har tillsammans med författaren Camilla Läckberg, 46.

Kärleksryktena i Let's dance

De senaste åren har Martin, vad vi vet, varit singel. Nu när Martin är aktuell i Let's dance har han berättat om kärleksrykten bland deltagarna för Aftonbladet.

– Ja, den där Let’s dance-myten har man ju hört mycket om, det liggs mycket och det är romanser hit och dit. Jag kan någonstans förstå att det blir så, det är väldigt intima situationer man är i. Man går också in i en bubbla och får någonting gemensamt. Då händer det nog saker.

Martin Melin säger att han själv inte har fått någon på kroken i danslokalerna.

LÄS MER: Chippen till sjukhus – hustrun Oksanas stora oro

– Här finns det ingen romans med vare sig någon dansare eller någon annan deltagare. Jag kan säga såhär, jag önskar att min framtida flickvän pratar om mig så som Maria pratar om sin pojkvän David. Hon är väldig trygg i sin relation med sin kille och det känns så skönt.

Nya avslöjandet om kärlekslivet

Samtidigt avslöjar Martin något nytt om sitt kärleksliv utanför danslokalerna. Han säger att han blir uppvaktad, utan att nämna av vem.

– Haha! Jag blir uppvaktad, så är det. Men jag dejtar mindre än vad folk tror.

LÄS OCKSÅ: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos sorg efter aborten – nya orden om längtan efter barn

SENASTE NYTT!