Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

Måns och Ciara

Artisten Måns Zelmerlöw öppnar upp sig om sin kontroversiella bakgrund när han och frun Ciara gästar Tillsammans med Strömstedts. Bland annat berättar han om otrohet i tidigare förhållanden.
Nu öppnar även Ciara upp sig om sitt missnöje efter Måns ord om relationskampen.
Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen
Slå på ljud

Den välkända artisten Måns Zelmerlöw, 34, slog igenom som väldigt ung i musikprogrammet Idol och är nu en av Sveriges främsta artister. Nåväl att hans röst går hem hos svenska folket, men utseendet verkar även många fastnat för. Han har nämligen blivit kallad mumsmums de senaste åren med hela svenska folket på grund av sitt karismatiska utseende. Tio år efter att han gjorde succé i Idol så kammade han hem både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest med låten Heroes.

Idag är han gift och tillsammans med hustrun Ciara Janson Zelmerlöw, 33. Det var när artisten var på en kompis bröllop 2016 som han hamnade vid samma bord som sin blivande fru och kärleken var oundviklig. Ciara Janson Zelmerlöw har nu sedan sommaren 2019 varit Måns fru.

LÄS MER: Penny Parneviks kamp dagar efter dotterns födsel

Tillsammans har paret 2-åriga sonen Albert och från en tidigare relation har även Ciara sonen Archie, 6, som Måns har en nära relation till. Familjen lever tillsammans i England sedan flera år tillbaka.

Måns förflutna – öppnar upp sig om otroheten

Måns och Ciara öppnar nu upp sig om sin relation och kärlek i programmet Tillsammans med Strömstedts. Måns som varit öppen om otrohet i tidigare förhållanden berättar om känslorna kring sitt kontroversiella förflutna.

– När man ser på det i efterhand så tror jag det handlar om att jag var bara inte redo för ett förhållande då. Jag tror att jag kände väl att, jag vet inte, jag var bara inte där än, säger han i programmet och fortsätter:

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara att det kom en punkt där, att trots att jag turnerat sen dess så är det inga problem.

Ciaras missnöje över Måns Zelmerlöws musik – ångern efter ändringen

Ciara verkar dock inte så nöjd när det kommer till Måns musik alla gånger. I programmet uttrycker hon att hon inte gillar helt att han sjunger om henne och deras förhållandes brister. Men samtidigt anser Ciara att hon är en del av det, då hon också klagar på att Måns texter inte alltid är äkta.

– Hon är mitt största fan men samtidigt största kritiker, säger Måns.

– Men du måste hålla med om att det är på ett positivt sätt iallafall, eller hur? Vad är anledningen för mig att säga att en låt är bra när jag inte tycker att den är så bra? Det finns väl ingen mening med det, säger Ciara.

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Renées brygga helt – TV4:s besked

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlövs sanning om hela otroheten

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN