LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks tunga hälsokamp dagar efter förlossningen

03 mar, 2021 
Pennys kamp
Penny Parnevik födde sitt andra barn i helgen.
Nu talar hon ut om den tunga tid som väntade efter förlossningen.
”Kändes som att jag hade blivit påkörd av en bil”, skriver Penny på Instagram.
Annons
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barnBrand logo
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barn

Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 40, blev förra veckan föräldrar till sitt andra barn. Den lilla flickan som fått namnet Pebble är parets andra barn, sedan tidigare har de nämligen sonen Atticus, 1, tillsammans.

Stora lyckan efter förlossningen

Redan kort efter förlossningen visade Penny upp den stora familjelyckan på sociala medier. Tillsammans med Dogulas njöt hon av solen på en uteservering, med båda barnen sovandes i vagnen. Hon uppdaterade även sin Instagram med ett inlägg från strax innan förlossningen drog igång.

”Ett stort tack till alla som har hört av sig med massa kärlek!! På bilden så skulle Lattepappan och jag höggravid hämta på förskolan little did we know att samma kväll skulle vi få träffa våran dotter. Svarar alla nära och kära så fort jag hinner, just nu navigerar vi 2 barnslivet. Wish us luck!,” skrev Penny i måndags.

Annons

Penny Parnevik talar ut om kampen

De senaste dagarna visar sig inte bara varit en dans på rosor. Även om paret njuter fullt ut av den nya familjemedlemmen så har Pennys mående inte varit på topp. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om hur livet som nyförlöst kan se ut.

”Dagen efter förlossningen vs idag. Söndag, jag var hög på livet, på familjelyckan, hade förmodligen massa adrenalin. Vi tog en promenad i parken, vi skålade i ett glas champagne, jag kände mig så lycklig. Nästa dag rann min mjölk till, mina hormoner ändrades, min kropp kändes som att jag hade blivit påkörd av en bil, jag fortsätter kissa i mina byxor och mina bröst gör så ont. Jag är dock fortfarande så lycklig. Genom migränen och smärtan kan jag komma ihåg att det här kommer att passera snart och jag kommer få njuta av min familj. Så om du nyss fött barn, grattis. Jag hoppas du är okej. Drick massa vatten, vila, vila, vila och känn dig inte skyldig till något. Vi gör alla det bästa vi kan. Ps att göra ditt bästa ser olika ut för alla och det är okej”, skriver Penny.

Under inlägget regnar det in peppande kommentarer från andra mammor som känner igen sig och tackar Penny för hennes öppenhet.

”Kämpa mami! Första veckorna är fan inte lätta”, skriver Kenza Zuiten Subosic.

Annons