LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Soraya Lavasani tillbaka i Nyhetsmorgon efter föräldraledigheten

03 mar, 2021 
Maria Forsblom och Soraya
Foto: TT/TV4
Det var i mars 2020 som Soraya Lavasani lämnade Nyhetsmorgon för mammaledighet.
Nu kan TV4 avslöja att den folkkära programledaren kommer tillbaka – vilket även innebär att Maria Forsblom tackar för sig.
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Soraya Lavasani har varit en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon under flera års tid. Under veckans första dagar ledde Soraya sändningarna ihop med Jesper Börjesson men efter att Jesper valt att lämna TV4 och programledaryrket, var det tillsammans med Martin Järborg som Soraya styrde skutan.

Men under en sändning av Nyhetsmorgon avslöjade Soraya plötsligt att hon väntade sitt andra barn. Soraya och maken Ralph blev i april 2020 föräldrar till en liten pojke som fick namnet Winston. Makarna har även dottern Bianca, 3, tillsammans.

Soraya Lavasani tillbaka i Nyhetsmorgon – splittrar succéduon

Familjens nya tillskott kom att innebära att den populära programledaren lämnade arbetet i Nyhetsmorgon och gick på mammaledighet förra våren. Sedan dess har många undrat när vi åter ska få se Soraya i tv-rutan igen och nu kan TV4 avslöja att hon äntligen är på väg tillbaka.

Annons

Det var under onsdagsmorgonen som Maria Forsblom och Martin Järborg berättade den stora nyheten. Martin och Maria har varit en populär programledarduo under det senaste året då Maria kom att bli den som ersatte Soraya. Men efter onsdagens sändning är deras programtid tillsammans över.

– Vad snabbt det har gått de senaste året och vad roligt det har varit att jobba med dig, säger Maria till Martin i programmet.

– Stort tack för detta, på måndag är Soraya tillbaka efter föräldraledigheten, säger Martin.

Det blev ett kort och snabbt avslut i Nyhetsmorgon innan kamerorna slocknade. Vad detta exakt innebär för Marias framtid i programmet återstår att se. Kanske dyker hon upp igen eller så planerar hon att arbeta med något annat. En sak är iallafall säker – på måndag är det Soraya som återigen syns i tv-rutan.

Annons