Följarnas reaktioner efter Anders Pihlblads bild: ”Du ljuger”

Anders Pihlblad bjuder ofta på sig själv både på tv och i sina sociala kanaler. Nu har han gjort det igen, men den här gången möts a

Den folkkära Anders Pihlblad har en lång karriär inom tv och har med åren blivit en av de populäraste profilerna på TV4. År efter år har tittarna fått tillbringa sina morgnar tillsammans med honom och Maria Forsblom i Nyhetsmorgons soffa. Dock har han försvunnit ur det populära morgonprogrammet nu och hon har fått sällskap av Martin Järborg istället.

Men han är inte den enda i familjen som är populär bland kanalens tittare, även maken Henrik Alsterdal har gjort succé i rutan.

Därför visar de inte upp barnen

LÄS MER: TV4:s miss i Benjamin's – mystiska detaljen i programmet

Makarna har varit gifta i åtta år och det är inte bara i tv-rutan som de bjuder på sig själv. De är dessutom flitiga med att uppdatera sina sociala medier. Följarna får följa med i deras vardag och paret är inte blyga för att visa upp sin kärlek. Det händer ofta att turturduvorna delar bilder på varandra med kärleksfulla texter. Men det är inte bara varandra de ger kärlek, de delar även bilder på sina familjemedlemmar med varma och fina texter.

Paret har även två barn tillsammans, Erling och Nike. Trots att de är väldigt bjussiga och inte tvekar en sekund när det gäller att dela med sig av roliga klipp på varandra och sina kollegor har de varit allt mer hemlighetsfulla när det kommer till familjen. För Hänt har Anders Pihlblad tidigare berättat om sanningen bakom beslutet att hålla dem utanför sociala medier.

Följarnas anklagelse efter nya bilden

Och nu har Anders ännu en gång valt att bjuda på sig själv på sitt Instagram-konto. Under sportlovsveckan har familjen haft kvalitetstid tillsammans. Men den populära programledaren valde att att ägna sig åt en helt annan aktivitet än sport. Under helgen delade han en bild på sig själv där han badar i det iskalla vattnet utomhus. På bilden ser han ut att må allt annat än bra, men texten till bilden säger något helt annat.

Det var underbart skönt i vattnet. Jag njöt.”, skriver han i sitt inlägg.

Trots att kallbad är en trend som exploderat på senaste så möttes Anders av motstånd i bildens kommentarsfält. Hans följare köper nämligen inte alls det han påstår i bildtexten.

”Modigt, men jag tror inte på att det var skönt”, skriver en av programledarens följare i en kommentar.

”Nja...Inget njutbart ansiktsuttryck”, skriver en annan.

En del av Anders följare anklagar honom till och med för att vara en lögnare.

”Nä, nu ljuger du allt!”, skriver artisten Uno Svenningsson under bilden.

”Lögnare där”, skriver en annan.

Och på en av kommentarerna erkänner han faktiskt och skriver:

”Kanske skarvar jag lite, lite, lite...”

LÄS OCKSÅ: Så är Dannys relation till Benjamins ex Linnea

LÄS OCKSÅ: TV4:s miss i Benjamin's – mystiska detaljen i programmet

Senaste nytt