Så är Danny Saucedos relation till Linnea Widmark – oväntade orden

Linnea Widmark, Benjamin Ingrosso, Danny Saucedo

Danny Saucedo är högaktuell i Benjamin Ingrossos egna tv-program Benjamins. Danny och Benjamin har känt varandra sedan länge. Men nu visar det sig att Danny även har en relation till Benjamins ex-flickvän Linnea Widmark.
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen
Slå på ljud

Förra veckan var det premiär för Benjamin Ingrossos, 23, egna tv-program Benjamins på TV4. Det visade sig snabbt bli stor succé, för sedan dess har det kryllat av hans goda pasta-recept på sociala medier.

I den här veckans avsnitt får Benjamin besök av Per Andersson, 44, Carolina Gynning, 42, och Danny Saucedo, 35. På slutet kommer även Benjamins morbror Linus Wahlgren, 44, på besök. Han kände sig som en given gäst i gänget då han är nära vän med Per Andersson.

I avsnittet så lagar Benjamin en rejäl trerättersmiddag till sina gäster. Och den verkar minst sagt vara uppskattad.

– Jävlar vad saftigt, säger Danny i programmet, när han tagit första tuggan av Benjamins tryffelpasta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dannys och Annas surf-resa till Costa Rica

Det var under hösten 2019 som artisten Danny Saucedo, 34, gick ut med att han funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Molly Sandén, 28.

Han hade nämligen fallit pladask för fotomodellen Anna Eriksson. I en intervju inför sin konsert i Globen, berättade Danny om hur han och Anna träffats.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då till Aftonbladet.

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och de har bland annat hunnit åka på en surf-semester tillsammans i Costa Rica. Då umgicks de med några av Annas vänner, som även är Benjamins ex-flickvän Linnea Widmarks, 24, vänner.

Linnea Widmark flyttade till Costa Rica under förra året för ett liv ihop med hennes nya pojkvän. Och sedan dess har hon sett ut att må väldigt bra och hon lever ett aktivt liv med surfingen som främsta hobby.

Dannys okända relation till Linnea Widmark

Av Linneas sociala medier att döma så verkar hon ha kommit nära vännerna Delas, Amanda och Hanna – exakt samma personer som Danny och Anna umgicks med när de var i Costa Rica.

Därför kommer det kanske inte som en allt för stor chock att Danny och Linnea faktiskt känner varandra! Nu har Danny även kommenterat ett av Linneas senaste inlägg på Instagram. Det är ett klipp där hon surfar på vågorna och till klippet skriver hon:

”IT’S SO DAMN FUN TO SURF!!! Couldn’t stop smiling!”.

I kommentarsfältet har hon nu fått otroligt positiv respons från många följare, och så även från Danny Saucedo.

”Eeyyyyyy!”, skriver han följt av en smiley med hjärtformade ögon.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, TV4, Instagram

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedo om åldersskillnaden med flickvännen Anna Eriksson

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos komplex efter uppbrottet från Linnea Widmark

FRÅN FÖRSTASIDAN