TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrosso stöttas efter uppbrottet från Phillipe Cohen

01 mar, 2021 
Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut.
I veckan gick tv-profilen ut med denna nyhet på Youtube – och nu möts hon av starka reaktioner från fansen.
Annons
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”Brand logo
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har haft ett av- och på-förhållande under flera års tid. Under hösten har det spekulerats kring om det kan ha tagit slut mellan paret. På söndagskvällen bekräftade Bianca att hon inte längre är i ett förhållande.

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra, säger hon i sin senaste vlogg.

Biancas känslosamma video på Youtube

I videon kan man se att Bianca är väldigt ledsen över uppbrottet och hon förklarar att hon och Phillipe alltid kommer älska varandra.

– Jag kommer för alltid att älska Phillipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, säger hon.

Annons

Med tanke på att följarna ofta lägger sig i Bianca Ingrossos kärleksliv så har hon tidigare inte velat berätta om det här för följarna. Men nu kände hon sig redo.

Bianca Ingrosso
Bianca kunde inte hålla tillbaka tårarna.

Följarnas stöd till Bianca efter uppbrottet

I samband med att videon publicerades la Bianca upp ett inlägg på Instagram där hon vädjar till följarna att hålla god ton i kommentarsfälten.

”Hörni!!! Nu finns det ÄNTLIGEN en ny lång vlogg uppe på kanalen. Och ja det är en väldigt ärlig video med tårar så gärna håll er snälla i kommentarsfältet. All kärlek till er”, skriver hon i inlägget.

Och Bianca Ingrossos budskap verkar faktiskt ha nått fram till följarna, för nu får hon oerhört mycket kärlek och stöd från dem.

”Så fin och ödmjuk och så jäkla härlig på tv. Du är värd det bästa så ta hand om dig och låt det ta tid”, skriver en.

”Finaste Bianca. All kärlek tillbaka till dig”, skriver en annan.

”All kärlek tillbaka till dig”, tillägger en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons