Idol 2023 marknadsföring banner

Danny Saucedo om åldersskillnaden med flickvännen Anna Eriksson

04 feb, 2021 
Det skiljer nästan tio år emellan Danny Saucedo och flickvännen Anna Erikson – något som artisten menar på märks av ibland.
– Då vet jag, säger han i RixMorron Zoo.
Annons
TV: Intervju med Arvingarna inför Melodifestivalen 2021
TV: Intervju med Arvingarna inför Melodifestivalen 2021

Det var under hösten 2019 som artisten Danny Saucedo gick ut med att han funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Molly Sandén.

Han hade nämligen fallit pladask för fotomodellen Anna Eriksson. I en intervju inför sin konsert i Globen, berättade Danny om hur han och Anna träffats.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då till Aftonbladet.

Recept.se Nyhetsbrev

Sedan dess har paret hållit ihop. De har inte visat sin kärlek utåt så mycket på sociala medier, men Danny har då och då nämnt sin flickvän i diverse intervjuer.

Bland annat pratade han om Anna när de åkt på semester tillsammans till Costa Rica, tillsammans med Dannys mamma – något han uttalade sig om i Nyhetsmorgon och sa att det var en utmaning.

– Gör det inte, åk aldrig med svärmor, eller mor, och flickvän – gör inte det, sa Danny då och la till att det trots allt var en trevlig resa.

Annons

Dannys ord om åldersskillnaden

Nu är Danny med i ytterligare en intervju, denna gång i RixMorron Zoo där han pratar om sitt bidrag till Melodifestivalen.

Under intervjun nämns Anna dock en gång lite snabbt – detta då han påpekar åldersskillnaden mellan paret. Anna är nämligen tio år yngre än Danny.

– Du hade ju en frågestund för några dagar sedan, då erkände du sa då att du har ett guilty pleausure, pappaskämt, säger programledaren Roger i radion varpå Danny svarar:

– Ja, de kommer till mig jag kan inte dra de här och nu på beställning. Men min yngre flickvän tittar på mig ibland och lyfter på ett ögonbryn och då vet jag att ja, där var det ett sådant ja, säger han i radion.

Annons