Benjamin Ingrossos komplex efter uppbrottet från Linnea Widmark

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark

Foto: TT

Benjamin Ingrosso har flera komplex.
Nu berättar artisten om upptäckten han gjort med sig själv efter uppbrottet från Linnea Widmark.
– Jag vet aldrig vad jag ska säga, säger Benjamin till Nöjesguiden.
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 23, kommer en från en riktig kändisfamilj. Idag är han en av Sveriges främsta artister och det sker ständigt nya saker kring honom. Efter att ha gjort succé i TV4:s Så mycket bättre är nu Benjamin aktuell med sitt alldeles egna tv-program Benjamin's. Programmet väntas bjuda på en härlig blandning av matlagning och musik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrosso om okända komplexen

Det går alltså strålande för Benjamin Ingrosso på jobbfronten men hur ser det egentligen ut i privatlivet? Under flera års tid var han tillsammans med influencern Linnea Widmark och paret visade glatt upp sin relation i offentligheten.

Uppbrottet kom att ta hårt på Benjamin och sedan den avslutade relationen med Linnea har hans kärleksliv varit lite av ett mysterium.

LÄS MER: Linnea Widmarks vädjan till följarna efter upptäckten på Instagram

I en ny intervju med Nöjesguiden berättar nu Benjamin om vilka svårigheter det finns med att vara just han. Det visar sig då att artisten både har ett kroppskomplex, samt dessutom upptäckt en svårighet som ställer till det i kärlekslivet.

– Jag har komplex över flera saker. Till exempel att jag är kort. Jag är 175 i mitt pass, men där står jag på tå. Så egentligen är jag väl 172. En annan sak är att jag har svårt att prata med tjejer. Jag är jätterädd för att prata med tjejer. Jag vet aldrig vad jag ska säga, säger Benjamin.

”Jag är faktiskt rädd för att dejta”

I intervjun pikar reportern att Benjamin kanske bara kan lyfta vem han är men att utnyttja sitt kändisskap verkar inte vara något som lockar Benjamin Ingrosso i jakten på kärlek.

– Haha, folk tror kanske att jag är så där också. Men det stämmer verkligen inte. Jag är faktiskt rädd för att dejta. Det är kanske för att jag tror att folk har en bild av mig som jag måste leva upp till. Man måste alltid prestera på en dejt. Nu har jag spelat in mitt program och gjort musik hela vintern. När jag kommer hem då vill jag lägga mig i soffan och bara vara Benjamin. Jag hinner inte fokusera så mycket på att dejta.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik och Douglas nya beslut för Atticus – efter skräckupplevelsen

LÄS OCKSÅ: TV4 gör om Big brother 2021 helt efter tittarnas missnöje

SENASTE NYTT!