Penny Parnevik och Douglas nya beslut för Atticus

Penny Parnevik, Douglas Murray

Penny Parnevik är höggravid med sitt andra barn. Men graviditeten har inte varit helt smärtfri, med bara en månad kvar till beräknad födsel tvingades hon åka in akut till sjukhuset.
Nu har Penny och Douglas tagit ett beslut för sonen Atticus för att undvika ytterligare utsättningar för Penny.

Penny Parnevik, 23, och Douglas Murray, 40, väntar sitt andra barn, som beräknas komma till världen mycket snart. Med tanke på att de trivs i rollerna som föräldrar så är familjelyckan total!

Inför förlossningen med barn nummer två har Penny tagit ett stort beslut och valt att födseln ska gå av stapeln i Sverige. Ett annat stort beslut för familjen är att de också kommit fram till att bo permanent i Sverige – då Penny inte såg USA som ett land hon ville att sina barn skulle växa upp i, när Donald Trump var vid styret.

LÄS MER: TV4 gör om Big brother helt stora missnöjet

Penny och Douglas hade planerat att gifta sig i somras, men på grund av coronapandemin valde de att skjuta upp bröllopet. Men nyligen kunde Hänt avslöja att paret faktiskt redan är gifta på papper.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Barnmorskans tabbe med barnet i magen

Paret har redan sonen Atticus som föddes i augusti 2019 och nu ska han alltså bli storebror. Inför förlossningen med Atticus valde Penny och Douglas att inte ta reda på hans kön – en trend som de ville fortsätta med även med lillen i magen.

Men i december åkte familjen hem till Pennys föräldrar Mia och Jesper Parnevik i Florida, för att ta farväl av huset som ska säljas. Under deras vistelse där så inföll ett ultraljud, och Penny som har en väldigt bra bild av den amerikanska sjukvården hade inga problem med det. Men det visade sig att den amerikanska barnmorskan råkade göra en rejäl miss. Trots att Penny och Douglas sagt att de inte ville veta könet på bebisen så råkade barnmorskan försäga sig och sa "hon" om barnet i magen.

Men trots barnmorskans tabbe så vill inte de blivande tvåbarns-föräldrarna helt lita på att det skulle vara en flicka i magen. Penny har däremot sina misstankar om att det kan stämma, sett ur perspektivet hur hennes mage ser ut.

Penny Parnevik, Atticus Murray

Penny tar morgon och nattning med Atticus.

Foto: Youtube

Pennys skräckupplevelse innan förlossningen

Med bara en månad kvar till beräknat förlossningsdatum tvingades Penny åka in hastigt till sjukhus. Hon beskrev det som en läskig helg, men att hon och bebisen mådde bra – trots omständigheterna.

”Ett något läskigt avslut på den här helgen! Jag mår bra och bebisen är kvar i magen förhoppningsvis ett litet tag till! Tack Danderyd BB ni har varit helt underbara hela helgen” skrev hon då på Instagram och visar upp flera bilder på henne i en sjukhussäng.

Men sedan dess har Penny och Douglas nu bestämt sig för att hon inte ska ta lämningar och hämtningar längre, för att inte påfresta kroppen i onödan.

– Jag har tagit morgonen väldigt länge nu. Jag skjutsar inte och lämnar inte på förskolan längre, säger hon och fortsätter:

– För att det är lite jobbigt för mig och hålla på med snön och allting, och lyfta och lyfta ur och hålla på. Så Douglas gör det, vi bestämde det sen jag blev inlagd. Så jag tar morgon och nattning, och det är väldigt mysigt faktiskt, förklarar Penny i en video på Youtube.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks nya besked om bebisen efter sjukdomstiden

LÄS OCKSÅ: Därför lades Penny Parnevik akut in på sjukhus under graviditeten

SENASTE NYTT!