Penny Parneviks nya besked om bebisen efter sjukdomstiden

Penny Parnevik

Bara en månad innan beräknad förlossningen tvingades Penny Parnevik akut till sjukhuset.
Nu berättar tv-profilen om hur både hon och bebisen mår efter skräckupplevelsen.
– Jag är orolig och det var väldigt traumatiskt, säger hon i sin senaste vlogg.

Penny Parnevik och kärleken Douglas Murray väntar sitt andra gemensamma barn. Bebisen är beräknad att födas i början av mars och förberedelserna inför den nya familjemedlemmen är nu i full gång. Paret har sedan tidigare sonen Atticus, 1.

Tv-profilen har öppet delat med sig om sin resa under sin graviditet till följarna och allt verkar ha gått som planerat.

Men ungefär en månad innan den planerade förlossningen tvingades plötsligt Penny Parnevik att akut uppsöka sjukhus efter att hon under natten börjat blöda kraftigt.

– Jag kom till sjukhuset och var själv. Då började de med allt, nålar i armen, upp med benen, upp med alting. Nu ska vi stoppa in det här och kolla det här. Då var jag också chill och sa att kan ni bara säga vad ni gör, när ni gör det. Kan ni bara förklara vad ni gör och exakt vad ni ser. I början så skulle jag kanske ha ett akut kejsarsnitt och sen avvaktade de med det, berättar hon i sin och systen Peg Parneviks podcast Pillowtalk med Peg & Penny.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny Parneviks ord om hälsan – efter skräcken

Men efter att hon kontrollerats på sjukhuset fick hon tillslut åka hem efter två dagar. Vad som hände i hennes kropp är däremot oklart men hon fick veta att bebisen mådde bra.

LÄS MER: Därför lades höggravida Penny akut in på sjukhus

Nu är hon hemma igen och har börjat repa sig efter den traumatiska händelsen. I sin nya vlogg avslöjar tv-profilen nu hur både hon och bebisen mår.

– Efter en sådan händelse så sover jag väldigt dåligt. Jag känner mig lugnt, för jag litar på att dem aldrig skulle låta mig åka hem om de var oroliga. Och bebisen sparkar typ just nu, jag har skitont, men bebisen sparkar hela tiden så jag är inte orolig för det, säger hon i sin senaste Youtube-video och fortsätter:

– Jag har varit hos min barnmorska och vi har haft koll på läget och bebisen mår så bra, men jag sover dåligt för att jag är orolig och det var väldigt traumatiskt och jag vill inte vakna av att jag blöder igen, det var jättejobbigt.

Hon tycker ändå att hela upplevelsen känns som en bra övning inför den riktiga förlossningen. Men efter den dramatiska upplevelsen så inser hon att hon har en del saker att förbereda innan det verkligen är dags.

Penny Parneviks oro för Atticus – inför nya bebisen

Lite senare i vloggen visar hon upp när hon tappar upp ett bad åt Atticus. Hon har även skaffat en docka till honom så att han ska kunna förbereda sig för den lilla bebisen som snart kommer.

Till en början läggan han dockan i vattnet och Penne Parnevik säger åt honom att tvätta bebisens hår, vilket han gör. Sedan trycker han ner dockan i vattnet och håller den där ett tag.

– Okej, ta upp bebisen ur vattnat, skrattar Penny Parnevik och fortsätter:

– Alltså han känns ju inte dirket väldigt försiktig med bebisen, det kanske inte känns superbra.

Men i slutet får man ändå se Atticus sitta och bada med den lilla dockan, redo att bli storebror snart!

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans första familjebild på nyfödda dottern och sonen Milan

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter bilden på Lionel Lundell

Senaste nytt