LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas starka reaktioner efter bilden på Lionel Lundell

11 feb, 2021 
Lilla Lionel Lundell har snart hunnit bli sex månader gammal.
Nu reagerar följarna på en ny bild som föräldrarna Joakim Lindell och Jonna Lundell lagt upp på sonen på Instagram.
”GUD!!!”, skriver en följare.
Annons
Hemma hos Jocke och Jonna LundellBrand logo
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell

sDet var i augusti som det stora Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell blev föräldrar till sitt andra gemensamma barn, lilla Lionel Lundell. Sedan dess har sonen varit en självklar del på familjens alla plattformar.

Tillsammans har det gifta paret också dottern Lunabelle Lundell som föddes i oktober 2018. Paret hade tidigare försökt bli gravida en längre tid utan framgång. Lunabelle är ett välkänt ansikte för följarna då hon trivs bra framför kameran och gärna är med både på Youtube, Instagram och i parets andra serier.

Joakim och Jonnas chockbesked till följarna

Men livet som nyblivna tvåbarnsföräldrar har inte bara varit en dans på rosor för paret. De har också fått tampas med en stor förändring. Joakim Lundell har tidigare berättat att dottern Lunabelle Lundell har börjat trotsa mot sin mamma på grund av att Jonna Lundell behöver lägga sitt stora fokus på sonen. Detta var något som påverkat hela familjen.

Annons

Tittarna har under flera år kunnat följa paret när de visar upp familjelivet i den populära serien Familjen Lundell. Men i november förra året kom paret plötsligt med ett chockbesked – den fjärde säsongen blir den sista.

– Jag är otroligt glad över hur alla de här serierna om våra liv har utvecklat oss. Men jag tror att det är rätt att stänga det här och ta avstamp i framtiden, sa Joakim Lundell då i det sista programmet som ligger ute på Dplay.

Beskedet om seriens slut kom som en chock för många och flera tittare var besvikna. Men som tur är kan vi fortsatt ta del av familjens liv på Youtube.

Följarnas reaktion efter bilden på Lionel Lundell

Youtube-paret visar ofta upp sina två barn på sociala medier. De har till och med gjort varsitt eget Instagram-konto till barnen där de uppdaterar med bilder.

Nu reagerar flera följare på den senaste bilden på Lionel Lundells Instagram-konto.

GUD!!! Trodde först det var en gammal bild på Lunabelle! Dem är så sjukt lika!”, skriver en följare och får medhåll.

”Lik sin stora syrra!”, skriver en annan.

”Man ser lunabelle i leonell”, skriver en tredje.

”Trodde det var en gammal bild på Lunis först gud vad han har blivit stor”, skriver en fjärde följare.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons