Så friade Seán Canning till Margaux Dietz – nu berättar hon

Margaux Dietz, Seán Canning

För en månad sedan gick Margaux Dietz ut med att hennes nya pojkvän är Seán Canning.
Nu har han friat till henne och lyckan är total!
I podden berättar Youtube-profilen hur frieriet gick till.
– Hade ju inte så lång tid på sig, säger hon.

Margaux Dietz, 30, slog igenom på Youtube när hon delade med sig av en video från sin förlossning med sonen Arnold, 3. Sedan dess har hon kommit att bli en av Sveriges absolut populäraste influencers och idag är hon både entreprenör och programledare.

Trots att karriären går som på räls för den populära youtubern så har det varit allt tuffare på kärleksfronten. Efter att Margaux och Jacob Liebermann gick skilda vägar kunde hon meddela att hon funnit kärleken på nytt i Emil Ingemarsson. Men inte heller den relationen höll för evigt och i höstas kom den tråkiga nyheten att paret valt att gå skilda vägar.

LÄS MER: Därför valde Malin Nyman att sova med Robin Kacaniklic

Men i början på december avslöjade Margaux i podden Margaux & Theo, som hon har med storebrodern Theo Dietz, att hon hade träffat en kille som verkligen väckt hennes intresse.

Den hemliga pojkvännen var Seán Canning

Hans identitet valde hon däremot att hålla för sig själv. Det dröjde dock bara några veckor innan hon visade upp honom för följarna. Mannen som stulit Margaux hjärta visade sig vara PR-profilen Seán Canning. Sedan avslöjandet har kärlekslyckan fullkomligt blomstrat och Seán har flitigt synts i Margaux olika sociala medier-kanaler.

Sedan dess har man kunnat se att Margaux och Seán tillbringar väldigt mycket tid ihop. Han har även fått träffa sonen Arnold och de ser ut att trivas bra ihop. Bland annat har de bakat tillsammans och Arnold verkar ha godkänt sin mammas nya kille.

”Det är väldigt skönt att det fungerar så bra mellan Seán och Arnold. Han är mer än godkänd!”, skriver Margaux till en bild på trion.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu har Seán tagit ytterligare ett steg i relationen med Margaux. Han har nämligen friat till henne, trots att de bara har känt varandra några månader.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux då till bilden där Seán står på knä framför henne.

Så gick frieriet till

I podden förklarar Margaux hur frieriet verkligen gick till. Som man kunde se på bilden så står paret på Margaux balkong i den nya lägenheten som har en stor takterass.

– Jag har inte riktigt hunnit landa, asså jag är uppe bland molnen fortfarande och väldigt glad, som att jag fortfarande är uppe på takterassen säger hon.

Theo Dietz är ju såklart väldigt nyfiken och vill mer än gärna att hans lillasyster ska berätta mer om hur Seán friade.

– Jag kan säga så här, vi skulle ju ta vår nya morgonrutin, som är att basta på morgonen och sen rullar vi oss i snön. Så blev vi varma och så skulle vi gå ut, och då friade han. Han hade ju inte så lång tid på sig, för det är ju sjukt kallt ute. Så han ville ha ett svar fort.

– Det var helt sjukt ju, säger Margaux.

FOTO: Youtube, Instagram

LÄS OCKSÅ: Emil Ingemarsson om exet Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

LÄS OCKSÅ: Jacob Liebermann om Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

SENASTE NYTT!