Malin Nyman om varför hon valde Robin Kacaniklic till gårdskarl

Malin Nyman, Robin Kacaniklic

Den här veckan på Farmen är det Malin Nyman som håller i taktpinnen och är storbonde.
Som storbonde ska man välja en gårdsfru eller gårdskarl som man vill sova med – Malin valde då Robin Kacaniklic.
Nu berättar hon för Hänt om valet.

Den fjortonde säsongen av Farmen är i full gång och tävlingen har nu gått över till att bli blodigt allvar. Att den vänskapliga stämningen skulle vara över är något som deltagaren Robin Kacaniklic, 32, tidigare berättat för Hänt.

– Under första veckan på Farmen var alla skitbra polare och vi sa bara att "fan vi skiter i cashen. Vi delar bara på allt och hänger här hela sommaren.” Men jag märkte ganska snart att allt var ändrat efter bara två veckor, berättade Robin om stämningen på gården.

Men är det tävling så är det och eftersom Farmen är just en tävling så innebär det att deltagare måste lämna varje vecka. Hittills har det blivit Dag Tolstoy, 27, Selmir "Selle" Hocanin, 31, och Lili Pham, 33, som tvingats lämna.

Malin Nyman om relationen till Robin Kacaniklic

Den här veckan är det Malin Nyman, 26, som är storbonde på Farmen. Den här veckan väntas extra tuffa val för storbonden då det är dags att välja fyra gårdskämpar, istället för en.

Robin Kacaniklic, Malin Nyman

Robin och Malin delade säng i storbonde-stugan.

Foto: TV4

Ett annat beslut som storbonden alltid måste ta är att välja en gårdsfru eller gårdskarl som ska dela säng med storbonden i storbonde-stugan. Nu berättar Malin för Hänt om det självklara valet att välja just Robin.

– Från dag ett så hade jag, Robin och Jennifer hängt ihop. Vi sov i rummet där nere, så det vart liksom som att vi tre klickade på en gång, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanningen bakom beslutet av gårdskarl

Robin, Malin och Jennifer Schill, 30, blev en riktig dunder-trio inne på Farmen. Men efter att Jennifer valde att göra en "lägg-match" så har hon sedan dess befunnit sig på Torpet. Malin berättar nu vad som hade skett om Jennifer inte varit på Torpet.

LÄS MER: Hemska sanningen bakom Farmen-Pernillas ärr – bryter tystnaden

– Om Jennifer hade varit där hade det blivit Jennifer. Men nu vart det Robin, säger hon till Hänt.

Malin beskriver relationen med Robin som att de blev bästa vänner inne på Farmen. Idag är de dock inte riktigt lika nära.

– Vi är inte bästa vänner nu på utsidan, men vi är kompisar. Vi har lite kontakt och sådär. Robin är ju en väldigt genuin och snäll människa. Jag skulle aldrig kunna va osams med honom, säger Malin och lägger till att valet upplevdes som väntat.

– Jag tror att alla tyckte det var ganska solklart att jag valde Robin. De visste att det var han, jag och Jennifer som hängde liksom. Lili kallade ju oss för "trillingnötterna".

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Kritiken mot TV4 – efter att Lili Pham fick lämna Farmen

LÄS OCKSÅ: Robin Kacaniklic avslöjar okända pakten i Farmen 2021

SENASTE NYTT!