Robin Kacaniklic avslöjar okända pakten i Farmen 2021

Robin Kacaniklic Farmen

Robin Kacaniklic är en av de som är med i årets säsong Farmen.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu den okända pakten som deltagarna hade i början.
– Vi lovade, säger han.
Slå på ljud

Fjortonde säsongen av Farmen är i full gång och tävlingen är nu på blodigt allvar. Under förra veckan kom deltagaren Robin Kacaniklic tillbaka från Torpet efter att ha varit borta ett tag, och direkt märkte han att Farmen som han kände till det inte längre var detsamma. I en intervju med Hänt berättar han om den spända stämningen som befann sig på gården.

LÄS MER: Farmen-Malins mörka kärlekstragedi – såg pojkvännen dö chockartat
NU GRATIS

– Jag märkte nästan direkt efter välkomnandet att det inte var sig likt. Direkt såg man ju att de går iväg dit och de går iväg dit, och sen pratade jag såklart med de som jag hängde mycket med första veckan och fick lite info att det inte var lika najs som när jag lämnade, förklarar han.

Men så hade det inte alltid varit. Nu berättar Robin om den okända pakten som deltagarna gjorde i början när allt fortfarande var frid och fröjd.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robin om den okända pakten i Farmen

– Under första veckan på Farmen var alla skitbra polare och vi sa bara att "fan vi skiter i cashen. Vi delar bara på allt och hänger här hela sommaren.” Men jag märkte ganska snart att allt var ändrat efter bara två veckor, säger han.

När Hänt frågar om han tror att deltagarna verkligen menade att de ville göra det, eller om det mest var spel för galleriet, förklarar han att han faktiskt tror att de orden var äkta där och då.

– Genuint så kändes det nog så för allihopa för alla var skitbra polare och hade jättekul med varandra, och vi snackade om allt och ingenting. På den veckan lärde man känna varandra så bra att det kändes som man hade känt varandra jättelänge. Så kändes det för mig iallafall.

Därför ändrades det

Men tanken av att dela på pengarna är sedan länge borta, och nu är tävlingsandan starkare än någonsin på gården. Nu berättar Robin varför han tror att det förändrades.

– Jag tror nog bara att det var att man var instängd tillsammans med sjukt olika människor under en längre tid. Jag tror att många klarar det bättre än andra, säger han innan han fortsätter:

– Jag hade inte så mycket problem med det, men jag är rätt så obrydd på det sättet. Jag kommer överens med allt och allt. Men man börjar väl störa sig. Det är lite som ett långt förhållande.

LÄS OCKSÅ: Malin Nyman om relationen till Erik Steffen idag – efter bråket i Farmen

LÄS OCKSÅ: Efter bråket i Farmen – så är relationen mellan Richard och Mary idag

SENASTE NYTT!