TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Malin Nyman om relationen till Erik Steffen idag – efter bråket i Farmen

04 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Malin Nyman & Erik Steffen Farmen
Ju längre tiden går desto mer börjar deltagarna i Farmen att störa sig på varandra, och under torsdagens avsnitt av programmet slänger Erik Steffen ur sig ett flertal hårda ord om andra deltagaren Malin Nyman.
– Klarar inte av att se henne, säger han.
Annons
TV: Farmen-Robin i otäck olycka med yxa – se bilderna härBrand logo
TV: Farmen-Robin i otäck olycka med yxa – se bilderna här

Den fjortonde säsongen av Farmen är i full gång och stämningen som till en början var väldigt trevlig börjar nu bli allt mer allvarlig. Just nu är det storbonden Mary Enqvist som styr och ställer på gården, men med stort ansvar kommer även en hel del tuffa beslut.

I kvällens avsnitt är det nämligen dags för Mary att välja vem som ska bli förstakämpe, och Marys val delar gruppen i två delar.

Eriks hårda ord om Malin

När det tillsist blir dags för det tuffa valet väljer Mary Lili Pham till att bli förstakämpe, men när Mary sedan är nere vid bryggan tillsammans med Linnea Klaar, Allan Ericksson och Erik Steffen kommer det fram att de anser att hon gjorde fel. De hade nämligen hoppats på att det skulle bli Malin Nyman som blev vald istället för Lili.

– Du frågade förut vad jag tyckte om ditt val och jag tycker att det var fel. Jag har sagt hela tiden att du skulle säga Malin, för henne hade vi fått ut, säger Linnea till Mary varpå Erik snabbt hakar på:

Annons

– Jag kräks ju på henne just nu. Jag klarar inte av att se henne. Jag kokar inombords. Jag orkar bara inte ha henne omkring mig.

Han fortsätter:

– Hon säger samma sak om och om igen. Hon är ingen människa för mig bara. Så jag tyckte det var hennes tur att åka hem.

Allan sitter tyst medan de hårda orden spottas ut, men säger sedan till kameran att han anser att Erik och Linnea är obehagliga.

– Erik och Linnea är de som spelar det fulaste spelet här inne. De skulle kunna gå över lik och köra hur som helst. De är lite obehagliga på det viset. Man vet aldrig var man har dem, säger han.

”Jag ska fan slå ut dig”

Allan går sedan upp till resten av gruppen och berättar vad det är som har sagts nere vid bryggan, vilket får Malin att se rött.

– Förmodligen är det ju någon av oss som kommer bli storbonde nästa vecka. Och då känner jag såhär, att då blir det Linnea som förstakämpe, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Linnea är väl livrädd för mig för att jag är så mycket starkare än henne. Men jag tänker spela på som vanligt och låtsas om att jag inte vet någonting. Och tänka att jag ska fan slå ut dig.

Så är relationen idag

Och Erik och Malins relation verkar inte vara särskilt bra idag heller. I ett meddelande till Hänt berättar Malin om hur det är att se allt Erik säger om henne och hur deras relation ser ut idag.

”Jag visste att han var den halaste människan inne på Farmen, så jag blir inte förvånad nu när de visas på tv vad han har sagt eller hur han har betett sig. Tycker att han är en dryg människa. Vi har ingen relation idag och kommer förmodligen aldrig ha det heller, på tok för olika!”, skriver hon.

Annons