LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emil Ingemarsson om exet Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

05 feb, 2021 
Emil och Margaux
Margaux Dietz har förlovat sig med sin stora kärlek Seán Canning.
Men vad säger exet Emil Ingemarsson, som det tog slut med bara för fyra månader sedan, om detta?
Annons
Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sigBrand logo
Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig

Margaux Dietz är en influencer som de flesta känner till. Hon driver både blogg och Youtube-kanal och är utöver det väldigt aktiv på Instagram.

Med sitt yrke är hon väldigt öppen om vad som händer i privatlivet och därför berättade hon glatt i januari om sin stora kärlekslycka då hon fallit pladask för Seán Canning.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev Margaux Dietz då och visade upp en bild.

”Det jag kan säga är att han heter Sean, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, fortsatte hon på sin blogg.

Nu har paret även hunnit förlova sig. På Instagram delade Margaux under torsdagen med sig av flera härliga bilder där Seán har gått ned på knä framför henne i snön.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skriver Margaux till bilden.

Annons

Ex-pojkvännens ord om nyheten

Beskedet om förlovningen kom fyra månader efter att Margaux Dietz berättat att hon och exet Emil Ingemarsson gått skilda vägar.

Så vad säger Emil om detta? Det valde Hänt att kolla upp. Emil har inget ont att säga, utan verkar bara vara glad för att ex-flickvännen har gått vidare.

– Som Margaux säger, det är lätt om det är rätt! Jag önskar dom ett stort lycka till, säger han till Hänt.

Margaux Dietz har sonen Arnold tillsammans med Jacob Liebermann som hon var tillsammans med innan hon träffade Emil. Uppbrottet blev offentligt i december 2019. Även Jacob har kommenterat förlovningslyckan till Hänt.

Annons