LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists skönhetsmiss – bilden visar plötsliga förändringen

10 feb, 2021 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är känd för sin vackra röst och sitt vackra utseende.
Men efter hennes senaste skönhets-fix så blev det inte riktigt som hon tänkt sig.
– Inte meningen, säger hon på sin Insta-story.
Annons
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svekBrand logo
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svek

Carola Häggkvist, 54, slog igenom för svenska folket redan som 15-åring. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges absolut största artister.

Under 90-talet fann Carola kärleken i Runar Sögaard, 53, och deras kärlekssaga intresserade i princip hela Sverige. Inte minst när deras son Amadeus Sögaard, 23, kom till världen var det som en campingplats för journalister utanför sjukhuset.

– Journalister låg och campade utanför sjukhuset, så hysterin tvingade oss att ta hemliga tunnlar för att ta oss ut säkert från sjukhuset, berättade Runar om Amadeus födsel i dokumentären Amadeus – mer än en son.

Turbulenta uppväxten för Amadeus

Sedan dess har rubriker om familjen regnat in på Sveriges löpsedlar och skilsmässan mellan Carola och Runar blev minst sagt turbulent. I dokumentären om Amadeus har han berättat hur det var för honom att vara i mitten av sina föräldrars bråk.

Annons

– Det tärde på mig mycket då. Att behöva vara den som nånstans tröstar båda föräldrarna. Att nånstans behöva växa upp tidigt. Och typ inse och prata med andra utomstående, vänner till dem om saker som man kanske inte ska prata om när man är 13 och sådär. Det är väl det jobbigaste – att man har behövt vara den där länken emellan, sa Amadeus då.

Idag lever Carola ett lugnt familjeliv tillsammans med dottern Zoe, 11, och varje gång hon syns till på sin mammas sociala medier så blir följarna överlyckliga. Trots att Carola inte är Zoes biologiska mamma har hon ändå fått ett stort intresse för musik. Och när de sjunger får de mycket beröm av fansen.

”Blev djupt berörd av ert framträdande. Lilla Zoe är precis som mamma en fullfjädrad artist. Alltså helt underbart”, skrev ett fan på Carolas Instagram då.

Carolas plötsliga utseendeförändring

Men Carola är inte bara känd för sin otroliga sångröst utan hon har även ett väldigt vackert yttre. Precis som många andra är Carola mån om att ta hand om sig själv och speciellt i dessa vintertider, när solen lyser med sin frånvaro, är det många som vill få lite färg.

Annons

Nu har även Carola hoppat på den trenden och valt att använda sig av brun-utan-sol för att pigga upp sitt ansikte. Men det gick lite fel, för nu visar hon upp den plötsliga skönhetsmissen på sin Insta-story. I videon förklarar hon händelseförloppet och att det inte var meningen att det skulle bli som det blev.

Som tur är försvinner färgen på några dagar och nu verkar Carola istället ha valt att skämta om saken.

”Lite för solbränd... Ha ha”, skriver hon.

Carola Häggkvist
Carola visar upp plötsliga utseendeförändringen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons