Amadeus Sögaard om flickvännen Matildas verkliga relation till Carola

Amadeus Sögaard.

Amadeus Sögaard har hittat kärleken i flickvännen Matilda Linderoth.
Nu avslöjar han hur relationen mellan flickvännen och mamma Carola Häggkvist ser ut.
Slå på ljud

Amadeus Sögaard, 22, har till skillnad från sina kända föräldrar, Melodifestivalvinnaren Carola Häggkvist, 54, och norrmannen Runar Sögaard, 53, valt ett liv utanför rampljuset. Under hela sin uppväxt har hans liv kantats av rubriker och skriverier om föräldrarnas relation och skilsmässa.

Under åren som gått har Amadeus Sögaard valt att hålla en ganska låg profil gällande sitt privatliv. Det har dock varit oundvikligt ibland då hans fotbollskarriär har gått som på räls. Idag spelar han nämligen i Brommapojkarna IF – ett av Stockholms bästa ungdomslag.

Nu har dock Amadeus Sögaard valt att ta ett nytt beslut och visa vem han är för första gången. Han känner sig nämligen redo att äntligen berätta för svenska folket om sitt riktiga jag, vad han har gått igenom och att han är så mycket mer än bara en kändisson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stora hemligheten avslöjas

I den nya dokumentären Amadeus – mer än en son som har premiär under torsdagen kommer tittarna få ta del av en stor hemlighet som Amadeus Sögaard har burit på under hans liv.

– Jag har aldrig sökt kändisskapet för jag har sett baksidorna av det. Nu är jag redo att ta ett kliv fram, addera ett lager i mitt liv och visa mer av mig, säger han i ett pressmeddelande och berättar också:

LÄS MER: Amadeus bryter tystnaden efter föräldrarnas bråk

– Det här blir mitt sätt att i lugn och ro svara på frågor som kanske finns eller kommer uppstå kring mig och där jag kan visa en sann bild och samtidigt kunna tala till punkt.

Någon som är stolt över Amadeus Sögaard och stöttar honom i beslutet är mamma Carola Häggkvist. I ett inlägg på Instagram hyllar hon sin son och skriver hon hur stolt hon är över att han gått sin egen väg i livet.

”OMG!! Tror knappt att det är SANT.... men det är det. ’AMADEUS - Mer än en son’ En ung man som går sin egen väg, i sin takt, i sina egna skor... Wow!! Jag håller andan och känner spänningen!”, skriver hon.

Amadeus avslöjande om relationen

En annan person som ger mycket stöd till Amadeus Sögaard är hans flickvän sedan fyra år tillbaka Matilda Linderoth som också medverkar i den nya dokumentären.

Carola Häggkvist brukar kommentera bilder på svärdotterns Instagram väldigt ofta och det märks att de har en fin relation till varandra. Matilda Linderoth verkar även ha en fin relation till svärfar Runar Sögaard, då han också ofta kommenterar och gillar hennes bilder.

Nu avslöjar Amadeus Sögaard ytterligare detaljer om flickvännens relation till Carola Häggkvist.

– Våra familjer känner varandra och det har varit så. Förhoppningsvis pratar alla bara gott om varandra, säger han till Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos nya assistent Julia Höjner tar över efter Lovisa Worge

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens egna ord om skräckupplevelsen – efter tuffa tiden

SENASTE NYTT!