Carola Häggkvists nya drag med dottern Zoe gör följarna överlyckliga

Carola Häggkvist, Zoe Häggkvist

Foto: TT
Carola Häggkvist delar ofta med sig av sin vardag med dottern Zoe.
Nu har den 11-åriga dottern gått i sin mammas fotspår och följarna är överlyckliga.
”Så himla söt”, skriver en följare.

Det var under 2012 som Carola Häggkvist, 54, adopterade sin dotter Zoe, 11. Zoe föddes 2009 i Sydafrika, och ända sedan hon kom till Sverige har kärleken blomstrat mellan henne och mamma Carola.

I en intervju med tidningen Mama berättade Carola ett år efter att Zoe kommit till Sverige om sitt första möte med sin efterlängtade dotter.

– Det var som att gå upp för altargången, det var heligt! Jag satt på knäna och tog emot henne. Det var så stort och nästan overkligt. Hennes lycka, hennes förväntan, hon LYSTE den här lilla tjejen. Samtidigt var jag nervös, jag ville ju vara allt det där hon hade längtat efter. Man kunde känna hur luften var fylld av förväntan, från oss båda två, berättade Carola då.

Förra året i ladan vid Steninge slott.

Foto: TT

Zoes stora musikintresse

I och med att Zoe fick en ny förälder vid 3 års ålder fick hon också en storebror – Amadeus, 22. Deras relation är stark och Carola har flera gånger lagt upp kärleksfulla och varma bilder på syskonen.

Precis som sin folkkära mamma så älskar Zoe att sjunga. Flera gånger har hon sjungit duetter med Carola på scen. På Steninge slott sjöng de Stand by me av Ben E. Kings ihop. Mamma och dotter möttes givetvis då av fina hyllningar.

”Blev djupt berörd av ert framträdande. Lilla Zoe är precis som mamma en fullfjädrad artist. Alltså helt underbart”, skrev ett fan på Carolas Instagram då.

LÄS MER: TV4:s panikbeslut för Jul med Ernst

Nu har Zoe tagit nästa steg i sångkarriären när hon äntrade musikstudion för att sjunga in några rader. Hon och Carola ska nämligen göra en julkonsert tillsammans i den traditionsenliga ladan på Steninge slottsby.

Zoe medverkan gör succé hos följarna

Julkonserten kommer sändas digitalt den 20e december och förutom några få rader som de nu spelade in i studion, kommer allt sjungas live.

Det märks att Carola är stolt över sin talangfulla dotter för nu har hon lagt upp ett kort klipp på Instagram. I klippet har Zoe precis sjungit klart och man hör henne bara säga några få ord. Men de orden och hennes söthet räckte för det är nu något som följarna kan leva på länge.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag blir glad bara av att se henne. Så charmig och vacker.”, skriver en följare.

”Å va roligt för Zoe att få pröva på att stå i skivstudio och och spela in en låt.”, skriver en annan.

”Vackra Zoe. Så himla söt, underbar liten tjej”, konstaterar en tredje och skickar massa hjärtan.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist kärleksfulla bild med Zoe

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist ramlar i höbalarna under Late Night concert