Jonna Lundells förändrade relation med Lunabelle – efter Lionels födsel

Joakim och Jonna Lundell

Joakim Lundell talar nu ut om svårigheterna som kommer med att vara tvåbarnsförälder.
Dottern Lunabelles nya beteende påverkar nämligen hela familjen.
– Jag tror att mamma blir jätteledsen, säger Joakim i en video på Youtube.

Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell kombinerar livet som tvåbarnsföräldrar med en framgångsrik karriär. Idag har de flera egna serier på Dplay och driver dessutom en av Sveriges populäraste Youtube-kanaler.

Det var i augusti som Joakim och Jonnas andra barn föddes – sonen Lionel. Makarna har även dottern Lunabelle som föddes i oktober 2018 efter att paret en längre tid hade försökt bli gravida utan framgång.

Luanbelles förändring efter syskonets födsel

Livet som tvåbarnsföräldrar är nu i full gång och att det är intensivt står ingen tvekan om. På sociala medier delar familjen flitigt med sig av uppdateringar från villan i Norrköping. Även om lyckan är total så har familjen genomgått en stor förändring sedan Lionel föddes. Det senaste tillskottet har nämligen inneburit att dottern Lunabelle inte längre får lika mycket tid med mamma Jonna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I en ny video på Youtube befinner sig Joakim och Lunabelle på ett lekland. När det är dags för lunchpaus passar Joakim på att lyfta situationen som pågår hemma.

– Vet du vad som är viktigt Lunis, att du lyssnar på mamma också, säger Joakim i videon.

LÄS MER: Ellen Bergströms nya barnbesked med Niclas Lij – efter Elsys födsel

Joakim Lundells vädjan till dottern – för Jonnas skull

Vidare utvecklar han den kamp som de just nu genomgår med tvååringen som trotsar för fullt.

– Hon är extremt pappig. Lionel är snart tre månader och det är ju en självklarhet att när barnet är litet så är det hos mamman hela tiden. Det har gjort att jag och Lunabelle har mer tid ihop. Jag vet inte om Lunabelle försöker straffa Jonna för när Jonna tar i henne så skriker hon bara nej, nej, säger Joakim och fortsätter:

– Allt är jättejobbigt. Du vägrar klä på dig, du vägrar gå och lägga dig, du vägrar byta blöja, du vägar duscha och du vägrar äta. Men sen när pappa kommer då går allt jättebra.

Lunabelles markering mot Jonna menar Joakim är jobbig för hela familjen, men främst för just Jonna som berörs mest.

– Jag tror att mamma blir jätteledsen när du gör så. Vi måste lyssna på mamma också, mamma är ju världens bästa, säger Joakim och tittar på Lunabelle.

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlund sätter ner foten efter kommentarerna om ofödda dottern

LÄS OCKSÅ: Ilskan efter detaljen i Bianca Ingrossos vlogg: ”Panik”