LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergströms nya barnbesked med Niclas Lij – efter Elsys födsel

04 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Ett halvår har gått sedan Ellen Bergström och Niclas Lij fick dottern Elsy tillsammans.
I Framgångspodden öppnar Ellen nu upp om stunden med dottern som ledde till tårar.
– Magiskt, säger hon.
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Drygt ett halvår har gått sedan Ellen Bergström och hennes pojkvän Niclas Lij fick deras första dotter Elsy tillsammans. Sedan dess har man kunnat följa parets vardag med dottern på deras sociala medier där de har skrivit om både toppar och dalar som kommit med föräldraskapet. I Framgångspodden berättar Ellen nu om hur livet har förändrats sedan hon blev mamma och vad som inte riktigt blev som hon tänkt sig.

– Det har varit en förändring såklart. Jag trodde ju att jag skulle kunna jobba ganska mycket samtidigt och att saker och ting bara skulle vara lite som förut men bara med ett barn. Men just nu har det inte varit så, berättar hon innan hon fortsätter:

– Men det är skithäftigt att ha ett barn. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att det är mitt barn.

Hon berättar att hennes syster har barn och att hon alltid tyckt att det har varit jobbigt när hon behöver lämna tillbaka henne till sin mamma, och att det alltid blir lika starkt för henne när hon kommer på att Elsy är hennes alldeles egna.

Annons

– Nu när jag höll i Elsy så ba ”shit jag behöver inte lämna henne. Det är min. Jag behöver inte lämna bort henne för jag får ha henne”. Det är så himla magiskt, säger hon.

Ellen om stunden med dottern som ledde till tårar

Det har varit många känslosamma stunder för Ellen sedan hon fick barn, och i podden berättar hon om en situation som hon minns extra väl.

– Jag hade ett sånt moment precis när vi kom hem från BB. Då sitter jag och tittar på henne när hon sitter i babyskyddet i bilbarnstolen och jag bara sitter och tittar på henne och så fäller jag en tår. Det kändes verkligen som att jag var med i en film, berättar hon.

Ellens nya barnbesked

Men i framtiden tänker Ellen att det ska finnas fler barn i bilden. Det är när hon får frågan om hur hennes liv ser ut om fem år som hon svarar:

– Jag tror att vi har ett till barn och att vi kommer bo i ett annat hus om fem år. Det kommer vara vid vattnet, eller vi kommer iallafall se vatten där vi bor. Jag jobbar fortfarande med Instagram men kanske inte lika mycket som jag gör nu. Och snygg är jag.

FOTO: TT, Youtube

Annons