LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergström och Niclas Lij har blivit föräldrar

26 apr, 2020 
Ellen Bergström och Niclas Lij förlossning
Ellen Bergström och Niclas Lij avslöjade i oktober att de väntar tillökning.
Nu har den lilla äntligen kommit till världen efter en omtumlande natt på förlossningen!
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Att kärleken spirar mellan tv-profilerna Ellen Bergström och Niclas Lij råder det inga tvivel om. Niclas, som blev känd genom TV4:s Bachelor, fann inte kärleken i programmet, och tur var väl det. Kort efter Bachelor fann han nämligen kärleken hemma i Stockholm, i Ellen!

I oktober förra året avslöjade Ellen Bergström att hon och Niclas väntar barn. Den glada nyheten delades på ett annorlunda sätt – genom en rebus på Instagram. På bilden sitter Ellen på en eldslåga, föreställande en smäll, och många var snabba med att lösa rebusen:

Ellen på smällen!!!!!! GRATTIS”.

Oron under graviditeten

Under graviditetens gång har följarna fått hänga med en hel del. I Youtube-serien Gravid vecka för vecka delar Ellen varje vecka med sig av sina tankar och funderingar, och graviditeten har inte varit helt smärtfri. Hon har bland annat pratat en del om oron över att något ska gå snett, en känsla som inte är särskilt ovanlig hos gravida kvinnor.

Annons

– Det är klart att man är rädd att något ska hända. Just eftersom att bebisen är i magen och inte utanför, så kan man ju inte se, om man inte är på ultraljud dagarna i ända, sa Ellen Bergström till Hänt under Elle-galan i januari.

Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Ellen och Niclas Lij har fått barn

Paret har även avslöjat att de väntar en liten flicka och under lördagskvällen drog förlossningen äntligen igång. Nu är den lilla äntligen här!

Under lördagskvällen uppdaterade båda sina Instagram-stories flitigt från förlossningen. Ellen Bergström konstaterades vara öppen 4 centimeter, men fick hjälp på traven med en hinnsvepning som fick fart på förlossningsarbetet.

”Fy fan. Hade värkarna från helvetet. Så sa jag, okej nu vill jag ha epidural! Narkosläkaren kom in. Förbereder allt. Ska precis sticka mig i ryggen… så får han larm och måste springa. Så jag fick ligga där med analkrampsvärkarna i 1 timme.. men nu har jag fått epidural. Lever life”, skrev Ellen vid 22-tiden på lördagen.

Annons

Även Niclas Lij vittnar om dramat på förlossningen.

”Väldans otur med epiduralen först. Precis när läkaren skulle sticka Ellen så ringer akutklockan och han for iväg”, skriver Niclas och fortsätter:

”Efter en timmes panikvärkar fick hon äntligen epiduralen och hon mår kanon nu”. 

Strax efter klockan 9 på söndagsmorgonen meddelade Ellen Bergström att dottern äntligen är här. Och hon delade med sig av den första bilden på den stolta pappan med lilltjejen på magen.

”Fy fan säger jag bara. Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skriver hon.

Niclas har nu delat med sig av den glada nyheten i ett inlägg på Instagram, där han berättar att Ellen tillslut fick göra ett kejsarsnitt.

3790 g, 52 cm, 26 april 2020 kl.04.55, flicka ♥️ Oändligt med värkar under flera dygn. Det ville inte passera 5 cm öppning och dom fick ta till kejsarsnitt till slut. Ellen gick livets match. Superkvinna”, skriver han.

Stort grattis till den lilla familjen!

Första bilden på Niclas Lij och dottern

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram/Niclas Lij

Annons