TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Melins ärliga ord om kampen med dottern Fanny

18 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Martin Melin & Fanny Melin
Martin Melin och dottern Fanny Melin har idag en nära relation till varandra, men så har inte alltid varit fallet.
I en intervju med Hänt öppnar Martin nu upp om åren då hon var liten.
– Jag var ingen bra pappa, säger han.
Annons
Martin Melins fråga till Bingo Rimér efter bilderna på 17-åriga FannyBrand logo
Martin Melins fråga till Bingo Rimér efter bilderna på 17-åriga Fanny

Martin Melin och dottern Fanny Melin syns ofta tillsammans och verkar minst sagt trivas i varandras sällskap. I en intervju med Hänt berättar polisen om vad han tror är hemligheten bakom deras nära relation.

– Grejen är ju den att vi är väldigt lika som personer. Vi har samma humor och vi trivs helt enkelt när vi hänger. Vet inte hur man ska beskriva det riktigt, säger han innan han fortsätter:

– Jag känner henne så pass väl så att när hon blir sur på mig så vet jag att det har gått över inom en timme. Jag är likadan. Jag är väldigt kortsint. Om jag blir arg eller ledsen eller besviken så går det över väldigt fort, och hon är likadan. Och det gör att jag inte blir arg på henne för att hon bir arg på mig.

Idag ser Martin sig själv som en väldigt närvarande pappa till sina barn, men så har inte alltid varit fallet.

”Jag var ingen bra pappa”

Martin berättar att hans roll som pappa har ändrats mycket de senaste sju till tio åren, men att det finns en tid från när Fanny var liten som han idag har dåligt samvete över.

Annons

– Jag var ingen bra pappa de första åren. Jag var inte speciellt närvarande, utan det var hennes mamma som fick dra det stora lasset. Jag var en lekpappa, erkänner han innan han fortsätter:

– Så jag försökte ta igen det sen. Framförallt när jag skiljde mig här. Så ja, de sista sju tio åren tycker jag att har har hängt mycket mer med henne och blivit en mer närvarande pappa.

Men trots att han gjort allt han kan för att kompensera de tidigare åren hänger det dåliga samvetet kvar.

– Kommer man till insikt om att man inte var en närvarande pappa så får man dåligt samvete. Det tror jag alla föräldrar känner, säger han.

När han får frågan om vad hans frånvaro berodde på svarar han att han helt enkelt trodde att det skulle vara så, och att han levde i en roll som för honom var väldigt bekväm.

– Det var bara att ja trodde att det skulle vara så. Och det var ganska bekvämt att låta mamman dra det större lasset. Liksom det funkade ju. Men så ska det inte vara givetvis.

I hans fall var det inte det som gjorde att han och hans tidigare fru tillslut gick skilda vägar, men däremot tror han att det är en stor bidragande faktor i många andra relationer.

FOTO: TT

Annons