Martin Melins relation med exfrun Christina och dottern Fanny

Martin och Christina Melin

Det kan så klart bli väldigt problematiskt att bryta upp med sin partner när man har ett gemenast barn. Men så verkar fallet inte vara för Martin och Christina Melin.
Kändispolisen har nämligen delat med sig av en stor familjelycka.
”Mamma, pappa, barn”, skriver han.

Martin Melin, 53, slog igenom med dunder och brak när han 1997 vann den historiska första seger i Robinson (som då sändes på SVT med namnet Expedition Robinson).

Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset, bland annat genom att skrivit böcker och medverkar i olika tv-program i sin yrkesroll som polis.

Kändisskapet skadades inte heller när han och deckarförfattaren Camilla Läckberg, 46, träffades och sedermera gifte sig. De fick sonen Charlie. Den kärlekssagan varade dock inte för evigt, utan paret gick skilda vägar 2014.

Martin Melins relationen med exen

De har båda pratat öppet om att de har en god relation till varandra i dag, även om det inte hörs så mycket.

– Vår relation är bra. Som ett skilt par är det bra, väldigt bra. Vi kommunicerar, vi bråkar inte, vi är inte oense, sade Martin Melin till Hänt tidigare i år och tillade:

– Vi umgås inte särskilt mycket egentligen, men när vi ses är det ganska kul. Vi skvallrar och pratar. Det är väldigt okomplicerat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Innan kändispolisen träffade Camilla Läckberg hade han ett äktenskap med Christina Melin, 43. De fick två barn tillsammans, sonen Felix och dottern Fanny. Martin och Christina bröt upp 2007.

Även där har han en fortsatt god relation till sina barns mamma.

– Det finns ju par som inte kan prata med varandra och som inte kan umgås, då blir det väldigt svårt och jobbigt, sade Martin Melin till Hänt i sommaras och berättade att det aldrig varit några problem med vare sig Camilla Läckberg eller Christina Melin.

– Det är väldigt okomplicerat, tillade han också.

Lyckan efter familjedagen

Och det verkar stämma alldeles utmärkt.

Martin Melin har varit singel ett tag nu, och har pratat om att han gärna träffar någon ny flickvän snart. Så har det kanske inte blivit, men har får i alla fall kärlek från sin gamla familj.

I ett nytt inlägg på Instagram visar han nämligen glatt upp en bild från en härlig dag tillsammans med exfrun Christina och dotter Fanny.

”Mamma, pappa, barn. Det blev en lunch idag på stan med dottern och ex-ettan. De åt nyttigt och jag onyttigt”, skriver han och tillägger:

”Men at the end of the day är det ändå bara jag som varit på gymet idag. Så funkar det”.

Martins följare är glada för han skull, och imponerade över att uppbrottet inte förstört relationen mellan de gamla paret.

”Undebart att du har en sån bra relation med ditt barns mor”, skriver till exempel en person.

En annan tycker att det vore en bra idé att ta upp den gamla relationen igen.

”Ni är så fina! Bli ihop med mamman igen för ni passar så bra ihop”

Och en tredje vill ha Martin Melin för sig själv.

”Jag skulle nog binda fast dig vid elementet med hundkoppel, för du är ju den typ av karl som många kvinnor faller för”.

Att kidnappning skulle vara vägen till polisens hjärta tror vi på Hänt inte. Men vi gläds åt att Martin Melin verkar lycklig och hoppas att den rätte dyker upp snart.

 

Läs också: Så lever Martin Melins 17-åriga dotter Fanny Melin idag

Läs mer: Martin Melin om familjebeslutet med Camilla Läckberg

Bild: Hans Shimoda, Karin Törnblom/TT