TV4:s svar efter mystiska detaljen i Benjamin's

Benjamin Ingrosso

I måndagens avsnitt av Benjamin Ingrossos tv-program Benjamins bjuder han sina gäster på tryffelpasta. Men den uppmärksamma tittaren kan nu ana några mystiska fel.

Benjamin Ingrossos, 23, egna tv-program Benjamin's har haft premiär och går att ses på TV4 under våren.

I programmet får han besök av massa kända gäster som har längtat efter att få testa hans magiska pasta. En av dem är Zara Larsson, 23. Förra året flirtade hon och Benjamin öppet om att han skulle laga pasta till henne, så när drömmen nu blev sann kunde Zara inte göra annat än att njuta.

– Den var "super-OK", sa hon då om Benjamins pasta carbonara.

LÄS MER: Starka reaktioner efter Biancas avslöjande om uppbrottet

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Förvirrande detaljerna kring Benjamins pasta

I det andra avsnittet av Benjamin's är det inga mindre än Per Andersson, 44, Danny Saucedo, 35, och Carolina Gynning, 42, som kommer på besök. Och kvällen till ära ska det lagas tryffelpasta.

Men det finns några detaljer i Benjamins tryffelpasta som nu skiljer sig åt både i programmet och på sociala medier. I programmet kan man nämligen se att det är pasta-sorten linguine som Benjamin använder sig av.

Benjamins

Tryffelpasta med linguine.

Foto: TV4

Men när de sedan äter pastan så kan man se att rätten blivit utbytt till en pasta med pasta-sorten penne istället.

Benjamins

Tryffelpasta med penne.

Foto: TV4

Och när Benjamin under måndagen la upp en bild på den tryffelpasta som han kommer laga i kvällens program, är det helt plötsligt en annan pasta-sort på bilden – nämligen tagliatelle.

Tryffelpasta

Tryffelpasta med tagliatelle.

Foto: Instagram

TV4:s svar om missen i Benjamin's

Det här innebär att det nu är högst oklart vilken pasta-sort det egentligen är som gäller. Men nu har TV4 valt att förtydliga saken.

”Penne som de äter i slutet av programmet var team-maten som Benjamin också lagat, och gästerna var ännu mer hungriga efter de ätit linguinen så de fick av den också”, skriver kanalen i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso om kärleken till Molly Sandén

LÄS OCKSÅ: Efter premiären för Benjamin's – TV4 möts av kritik

Senaste nytt