Benjamin Ingrosso om kärleken till Molly Sandén

Benjamin Ingrosso om kärleken till Molly Sandén

I det senaste avsnittet av egna programmet avslöjar Benjamin Ingrosso att Molly Sandén är den första tjejen han varit kär i.
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges populäraste artister. Sedan barnsben har han brunnit för att underhålla och vi har sett honom på diverse olika scener sedan dess. Efter vinsten i Melodifestivalen 2018 har han släppt en hel del musik. Det var bara månader sedan har släppte albumet En gång i tiden. Efter den stora succén i det populära musikprogrammet Så mycket bättre under förra året. Och som om den succén inte vore nog så är han nu aktuell med sitt alldeles egna tv-program Benjamin's där han tillsammans med gäster får fokusera på sina två stora passioner i livet – musik och mat.

Den som följt Benjamin under åren har knappast undgått hans enorma intresse för matlagning. Det, precis som musiken, är något som har följt honom ända sedan han var liten. Det italienska köket är det som ligger honom varmast om hjärtat så det kommer inte som en överraskning att pasta har ett stort fokus i hans nya matlagningsprogram. I programmet får vi även träffa hans familj som betyder mycket för honom. Redan i första avsnittet var han på besök hemma hos sin farmor och farfar som haft en stor betydelse för hans passion.

– Någon som verkligen har inspirerat och lärt mig om det italienska köket är farmor. Jag har känt lukten av hennes kokande grytor så länge jag kan minnas, säger han.

I det första avsnittet fick tittarna följa med artisten på en kväll tillsammans med bland annat artisterna Thomas Stenström och Zara Larsson. Efter avsnittet möttes han av en del kritik från tittarna men showen fortsätter. I det andra avsnittet får Benjamin besök av Danny Saucedo, Carolina Gynning och Per Andersson. Även denna kväll bjuds det på pasta, musik och en god stämning. Men tittarna får även lära känna både värden och hans gäster på ett djupare plan.

När de slår sig ner för att hugga in på förrätten så blir Carolina nyfiken på hur Benjamin och Danny känner varandra.

– Vi hade samma gig en gång, jag var typ 8-9 år och hade släppt en låt som heter Hej Sofia och då var Danny lite som en storebror för mig under hela den dagen, berättar Benjamin.

Men det är inte den enda gemensamma nämnare mellan artisterna. De har nämligen varit kära i samma tjej också.

– Sen var ju Dannys ex Molly var den första tjejen jag blev kär i, fortsätter Benjamin.

Det var dock många år sedan som Benjamins hjärta brann för Molly och dessutom så var hon upptagen – men inte med Danny.

– Jag var ju 9 år och hon var 14. Hon var ju tillsammans med Eric (Saade) på den tiden, berättar han.

Danny blev tillsammans med Molly en tid efter att relationen med Eric Saade tagit slut. Men det hindrade inte honom från att få höra smaskiga detaljer om Benjamins förälskelse i sångerskan.

– Hon berättade att du brukade krypa upp mellan dom två i sängen och vara cockblock deluxe, säger Danny.

Skratt sprider sig i sällskapet och de roas av det faktum att lilla Benjamin hängde med Molly och ex-pojkvännen. Men det stoppade inte honom från att ge en känga till Danny.

– Sen blev ju ni tillsammans. Jag blev väl lite avundsjuk, erkänner han.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet med Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Tittarnas vädjan till TV4 – efter Sannex uppträdande i Bingolotto

FRÅN FÖRSTASIDAN