Soraya Lavasanis nya hälsobesked – då kommer hon tillbaka till Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani

Det är snart dags för Soraya Lavasani att göra en comeback till Nyhetsmorgon.
Men nu berättar hon om sin okända sjukdomsperiod och hur hon mår idag.
Slå på ljud

Soraya Lavasani är TV4-profilen som genom åren har blivit en stor tittarfavorit. Tillsammans med den före detta parhästen Jesper Börjesson har hon bjudit på många skratt och härliga stunder i Nyhetsmorgon. Men sedan en tid tillbaka är det många som har upplevt att det varit tomt i programmet då Soraya inte längre är med.

I början av mars förra året gick Soraya nämligen på föräldraledighet och snabbt började tittarna uttrycka sin saknad efter profilen. Många har också varit nyfikna på när hon kommer tillbaka och TV4 har länge sagt att det förmodligen kommer att dröja ett tag. Men på hennes Instagram hintar hon nu om en att det väntar en comeback runt hörnet.

LÄS MER: Glenn Hyséns ord om okända tvillingsystern

Sorayas familjelycka med maken Ralph Olsson

Soraya och hennes make Ralph Olsson gifte sig under 2016 och har idag dottern Bianca och sonen Winston tillsammans. Det var i april förra året som sonen kom till jorden - bara några månader efter att nyheten om att hon var gravid hade släppts i direktsänd tv.

Det var nämligen kollegan Jesper som hintade om att hon hade en stor nyhet att berätta, och strax därefter avslöjade hon det fantastiska beskedet att familjen väntade tillökning.

– Det kanske inte årets men kanske 2020:s största nyhet – för mig och min familj i alla fall. Då kommer det en till liten bebis. Det blir tillökning i familjen, sa hon då medan Jesper jublade.

Men nu har det snart gått ett år sedan dess och på hennes sociala medier har följarna fått ta del av hennes vardag med som småbarnsförälder. Där har hon varit öppen med både de positiva och negativa sidorna som kommer med att vara tvåbarnsmamma, och hennes ärliga inlägg har uppskattats av många.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sorayas nya hälsobesked inför comebacken

Men nu är det snart dags för tv-profilen att göra comeback i tv-rutan igen, och inför den stora dagen har hon tagit ett antikroppstest.

Det är nämligen så att Soraya drabbades av coronaviruset under tiden hon var höggravid med sonen Winston, och på Instagram kan hon nu meddela att antikropparna lyckligtvis är kvar sedan dess. Det är under en bild på ett provsvar som hon skriver:

”I mars förra året var jag sjuk i covid. Trots att jag var höggravid klarade jag mig med endast milda symtom. Nästan ett år senare har jag kvar antikroppar och det känns väldigt skönt inför jobbstarten om några veckor. Tacksam!”

Och i kommentarsfältet är det många utav hennes följare som gläds med tv-stjärnan – främst över nyheten att hon snart är tillbaka i rutan igen.

”Toppen! Ser fram emot att se dig i rutan igen”, skriver en följare.

”Härligt att du snart är tillbaka i rutan!”, skriver en annan.

”Helt fantastiskt!!!!! Kram och puss!", skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: TV4:s besked om doktor Mikaels framtid – efter flytten

LÄS OCKSÅ: Glenn Hyséns ord om okända tvillingsystern

SENASTE NYTT!