TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasani har fått sitt andra barn – första orden

16 apr, 2020 
Soraya Lavasani har fått sitt andra barn, en son
TV4:s folkkära programledare Soraya Lavasani och maken Ralph har fått sitt andra barn! Nu delar hon med sig av den stora lyckan.
Annons
Soraya Lavasani har fått sitt andra barnBrand logo
Soraya Lavasani har fått sitt andra barn

Soraya Lavasani är ett välkänt ansikte för tittarna hemma i tv-soffan. I många år har hon huserat i TV4:s Nyhetsmorgon, senast i en nyskapad duo ihop med programledarkollegan Martin Järborg. Men de han inte leda allt för många sändningar ihop innan Soraya gick på mammaledighet.

Det var i september förra året som Soraya under en sändning av Nyhetsmorgon avslöjade att hon och maken Ralph väntar sitt andra barn. Sedan tidigare har de dottern Bianca, 2.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, berättade hon då i direktsändningen.

Orden om namnvalet

Ralph och Soraya har valt att inte ta reda på könet på den lilla innan hen kikar ut. Men däremot har de, trots att de inte vet könet, diskuterat namn åt den lilla. En vecka efter att Soraya gått på mammaledighet dök hon upp i Nyhetsmorgon genom ett videosamtal. Hon förklarade då att hon och Ralph inte riktigt var överens, men det verkar som att ett namn fallit båda i smaken.

Annons

– Vår dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa Soraya då.

Det är inte bara Soraya och Ralph som längtar efter att bli fyra. I ett inlägg på Instagram har hon även delat med sig av urgulliga bilder på dottern Bianca som kramas med, och pussar på, Sorayas gravidmage.

Någon längtar efter sitt syskon”, skriver Soraya i bildtexten.

Soraya Lavasani har fått sitt andra barn

Men nu är väntan över! Den lilla har kommit till världen, och Soraya delar med sig av lyckan i ett inlägg på Instagram. Det blev en liten pojke!

Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april. Vill skicka ett STORT tack till den fantastiska personalen på SÖS – ni är helt makalösa”, skriver Soraya i inlägget.

Bland kommentarerna möts hon av massor av gratulationer.

FOTO: TT

Annons