Penny Parneviks ovanliga namnbeslut för dottern – känslosamma detaljen

Douglas Murray, Penny Parnevik och Philippa Parnevik

Foto: TT/Instagram

Penny Parnevik och Douglas Murrays dotter har fått ett namn.
Nu avslöjar Pennys syster Philippa Parnevik detaljen i namnbeslutet.
Slå på ljud

Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 40, blev under helgen föräldrar till sitt andra barn. Bebisen som var beräknad till första mars kom alltså strax innan förväntat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det var i augusti som paret avslöjade att Penny var gravid igen, en nyhet som de delade med sig av på Instagram. Paret har sedan tidigare sonen Atticus, 1, tillsammans.

Oron efter skräckupplevelsen under graviditeten

På sociala medier har följarna fått hänga med Penny under hela graviditeten och det har inte varit en dans på rosor. Efter att Penny en natt vaknade upp med blod i sängen färdades hon akut till sjukhus. Väl på plats kunde man inte avgöra orsaken till blödningen utan Penny fick istället åka hem. Detta kom dock att oroa Penny som efter händelsen förklarade att hon gärna ville ha bebisen på utsidan för att slippa oron.

LÄS MER: Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig

Paret hade sedan tidigare bestämt sig för att inte ta reda på könet. Men nu är familjens senaste tillskott fött och Penny avslöjade direkt att det är en liten flicka.

Ovanliga namnvalet – det heter Penny Parneviks dotter

I samma inlägg delade hon även med sig av namnvalet för dottern. Sedan tidigare har Penny berättat att det fanns ett namn som var givet om det blev just en flicka.

– Vi har ett tjejnamn och ett killnamn. Tjejnamnet är ganska spikat, typ 100 eller aa 99,999 %. Och sen killnamnet skulle jag säga är ungefär 95 % spikat, har Penny sagt i en tidigare video på Youtube.

Penny och Douglas dotter har nu fått namnet Pebble Murray. Namnet är faktiskt inte helt nytt inom Parneviks-familjen utan Pennys syster Philippa Parnevik heter nämligen också Pebble.

”Pebble & Pebble, vi kommer att bli bästa vänner”, skriver Philippa till en bild på sig och systerdottern.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet med Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani pikar Eric Saade – långt efter uppbrottet

SENASTE NYTT!