LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik och Douglas Murray har fått sitt andra barn

27 feb, 2021 
Penny Parnevik har blivit mamma.
Penny Parnevik och Douglas Murray har fått tillökning i familjen.
Nu avslöjar tv-profilen den glada nyheten i ett inlägg på Instagram.
”Det är en tjej”, skriver den nyblivna tvåbarnsmamman.
Annons
Penny Parneviks ärliga ord om den tuffa graviditetenBrand logo
Penny Parneviks ärliga ord om den tuffa graviditeten

Det var i augusti 2020 som paret Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 40, avslöjade den stora nyheten att Penny Parnevik var gravid igen och att paret väntade sitt andra barn tillsammans.

Jag fattar inte att vi gör det här igen Douglas Murray?! Bebis nummer två kommer under våren 2021”, skrev tv-profilen då på sin Instagram.

Paret har sedan tidigare sonen Atticus ihop.

Kärleksparet hade planerat att gifta sig innan Penny Parnevik blev gravid med det andra barnet. Men då coronapandemin slog till beslutade paret att bröllopet fick vänta till sommaren 2021 då hon inte ville vara gravid eller nyförlöst under själva bröllopet. Istället försökte paret bli gravida igen – en plan som gick strålande.

Hänt har dock tidigare kunnat avslöja att paret faktisk redan är gifta, något de beslutade sig för i maj 2019 och själva vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA. Det hemliga äktenskapet har dock varken Penny Parnevik eller Douglas Murray velat kommentera.

Annons

Penny Parneviks skräckupplevelse innan förlossningen

Penny Parnevik har valt att vara väldigt öppen under sin graviditet och delat med sig om livet som gravid till följarna. Men bara ungefär en månad innan bebisen var planerad att komma tvingades tv-profilen uppsöka sjukhus akut.

Det visade sig att Penny Parnevik börjat blöda kraftigt under tiden hon sov. När hon vaknade och fick se allt blod i sängen tog hon snabbt kontakt med förlossningen och fick sedan åka in med ambulans till sjukhuset.

– Jag kom till sjukhuset och var själv. Då började de med allt, nålar i armen, upp med benen, upp med alting. Nu ska vi stoppa in det här och kolla det här. Då var jag också chill och sa att kan ni bara säga vad ni gör, när ni gör det. Kan ni bara förklara vad ni gör och exakt vad ni ser. I början så skulle jag kanske ha ett akut kejsarsnitt och sen avvaktade de med det, berättar hon i sin och systen Peg Parneviks podcast Pillowtalk med Peg & Penny.

Annons

Men efter många kontroller fick hon tillslut åka hem redan efter två dagar. Vad som hände i hennes kropp är däremot oklart men hon fick veta att bebisen mådde bra.

Penny Parnevik visar upp nyfödda bebisen

Men nu har den lilla bebisen äntligen kommit till världen och Penny Parnevik och Douglas Murray är tvåbarnsföräldrar.

På Instagram visar tv-profilen glatt upp bebislyckan:

”Det är en tjej. Pebble Murray, välkommen till världen”, skriver hon och visar upp en bild på den nyfödda lilla dottern.

FOTO: Karin Törnblom/TT/ Eero Hannukainen/TT

Annons