LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprechts längtan efter barn med flickvännen Peg Parnevik

03 mar, 2021 
Peg Parnevik, Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Peg Parnevik har varit ett par i flera års tid.
Detta efter att deras familjer umgicks mycket när de var små.
I vår kommer TV4-tittarna att få se Filip i Let's dance 2021– och nu kommer han dessutom med ett nytt barnbesked.
Annons
Alla deltagare i Let's Dance 2021Brand logo
Alla deltagare i Let's Dance 2021

Den 16:e säsongen av danstävlingen Let's dance drar snart igång på TV4. Deltagarna i årets omgång har presenterats på ett lite annorlunda sätt, tittarna har nämligen fått gissa vilka de är.

Genom åren har vi fått se många olika vinnare. Förra året blev det artisten John Lundvik, 38, som kammade hem vinsten och året innan dess var det ingen mindre än Kristin Kaspersen.

Efter tävlingen förklarade Kristin att dansen var mycket tillägnad hennes kära mamma Barbro "Lill-babs" Svensson, som dog bara ett år tidigare.

– Hon presenterade mig för den här världen och jag har alltid älskat den. Under den här resan har jag känt att hon har varit nära eftersom det är såhär jag är uppvuxen och jag är så innerligt tacksam för det. Under den här tiden har jag också fått vara nära mamma mer än att bara vara nära Lill-Babs, sa Kristin då.

Filip Lamprecht ställer upp i Let's dance 2021

Nu är det dags för Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht, 23, att tävla om den prestigefulla glasskon. Men hans motstånd är inte det enklaste. Han har andra annat Carola Häggkvist, 54, Hanna Hedlund, 46, och Anis don Demina, 27, emot sig.

Annons

Carola och Martin Melin, 53, var några av deltagarna som var först ut med att presenteras för programmet. Efter det kom följarna med en stark önskan om en eventuell romans.

Sedan flera år tillbaka är Filip Lamprecht tillsammans med artisten Peg Parnevik, 25. Paret träffades tack vare att deras föräldrar är goda vänner, och Filip har därför varit och hälsat på familjen Parnevik i Florida många gånger.

Filips nya barnbesked med Peg

Pegs syster Penny Parnevik, 23, har precis fått sitt andra barn och nu verkar även Peg och Filip vara sugna på en liten bebis.

Men just nu är träningen i full gång för den kommande premiären av Let's dance 2021. Filip dansar med proffsdansaren Linn Hegdal, 25, och de ser ut att trivas bra ihop.

I en frågestund på Let's dance Instagram-konto fick Filip en fråga om vad hans största dröm i livet är. Han behövde inte tänka länge för hans svar verkade vara väldigt givet.

– Det jag ser mest fram emot egentligen är barn. Jag har inte bråttom med det men jag ser fram emot det enormt mycket faktiskt, vilket ni kanske inte tror, säger Filip Lamprecht.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons