Idol 2023 marknadsföring banner

Tittarnas spekulationer – beskedet om Carola Häggkvist och Martin Melin

20 feb, 2021 
Martin Melin, Carola Häggkvist
Deltagarna för Let's dance 2021 är i full gång att presenteras.
I nuläget står det klart att Carola Häggkvist och Martin Melin kommer ställa upp.
Detta har lett till att TV4-tittarna nu kommer med en stor önskan.
”Ser en ny romans”, skriver en tittare.
Annons
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"

Den prestigefulla danstävlingen Let's dance drar snart igång på TV4 och i skrivande stund är deltagarna i full gång med träningen.

I programmet får tittarna följa flera kända personer som under säsongen lär sig att dansa med hjälp av en partner som till vardags är proffsdansare. Under åren som gått har många oanade talanger visat sig och programmet har bjudit på en hel del spektakulära shownummer.

Nu är det äntligen dags för en 16:e säsong!

Tre deltagare klara för Let's dance 2021

Hittills har tre deltagare presenterats inför årets säsong. Den första deltagaren som presenterades var Carola Häggkvist, 54, följt av kändispolisen Martin Melin, 53. Och nu senast stod det klart att Fråga doktorn-programledaren Suzanne Axell, 65, också är klar för programmet.

Nytt för i år är att TV4 har gjort en slags gissningslek där tittarna får gissa vem som är nästa deltagare som ska presenteras. Tittarna får nu några ledtrådar om personen.

Annons

När Martin Melin skulle presenteras var ledtrådarna bland annat "skurkarnas mardröm" och "kung i djungeln". Dessa ledtrådar visade sig leda till Martin då han är polis och gammal Robinson-vinnare.

Gissningen kring Carola var dock snäppet lättare för tittarna att lista ut. I veckan delade hon nämligen med sig av ett inlägg på Instagram där hon visade upp sin stora viktnedgång och berättade att hon skulle gästa Nyhetsmorgon för att avslöja en hemlighet. Då var det redan känt att en Let's dance-deltagare skulle presenteras just den dagen och i just Nyhetsmorgon.

Carola Häggkvist, Tobias Karlsson
Tobias och Carola ska dansa tillsammans.

Martin Melin och Carola Häggkvist är singlar

Martin Melin har tidigare haft ett äktenskap med Camilla Läckberg, 46, och tillsammans med henne har han sonen Charlie, 11. Martin har även barnen Fanny, 17, och Felix, 13, från ett tidigare förhållande. Men sedan uppbrottet från deckardrottningen har han varit singel.

Annons

Carola har också varit singel under ganska lång tid nu, och när hon gästade Renées brygga nyligen så berättade hon om svårigheterna att hitta den rätte när man är känd. Tillsammans med Runar Sögaard, 53, har hon sonen Amadeus, 23, och på egen hand har hon skaffat dottern Zoe, 11.

Men nu verkar TV4-tittarna ha en vädjan till Martin och Carola. De har nämligen en önskan om en potentiell romans mellan duon.

”Wow va coolt, tror du & Carola blir ett par”, skriver en följare på Martins Instagram-konto.

”Ser ny romans komma. Martin och Carola.”, skriver en annan.

”Men åhhh. Tänk om du och Carola kunde bli ett par”, tillägger en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons