Martin Melins kärleksbeslut efter skilsmässan från Camilla Läckberg

Martin Melin och Camilla Läckberg

TT
Martin Melin skiljde sig från ex-frun Camilla Läckberg för sex år sedan.
Nu avslöjar han varför han varit singel sedan dess.
– Jag är jätterädd, säger han i podden Martin Melins podd.
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"
Slå på ljud

Tv-profilen Martin Melin, 53, blev känd över en natt när han kammade hem vinsten i den första säsongen av överlevnads-programmet Robinson 1997. Sedan dess har han levt ett liv i offentligheten och även utbildat sig till polis. I och med polisutbildningen har han fått smeknamnet ”kändispolisen”.

Martin har varit gift två gånger, först med Christina Melin, 42, som han har barnen Fanny, 17, och Felix, 13, med. Men han är även pappa till sonen Charlie, 11, som han har tillsammans med deckardrottningen Camilla Läckberg, 46.

Relationen mellan Martin Melin och Camilla Läckberg

Martin och Camilla blev ett par år 2007 och gifte sig sedan 2010, ett år efter sonens födsel. Men äktenskapet varade inte speciellt länge och efter fyra år valde de att gå skilda vägar. Martin har tidigare sagt att anledningen till kärlekskraschen med Camilla kan ha varit att de började ta varandra lite för givet.

– Jag var inte lat, men jag såg inte hennes behov av att få uppskattning. Jag borde ha förstått att det var viktigt för henne, att för henne betydde det någonting. Vi pratade om det, men jag var inte mottaglig och förstod inte då, sa Martin en tid efter skilsmässan.

Martin Melin med barnen Fanny, Felix och Charlie.

Foto: TT

Han var också öppen med att skilsmässan var på Camillas initiativ och att det var hon som förlorade känslorna i relationen.

Sedan uppbrottet från Camilla, för sex år sedan, har Martin varit singel.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Rädslan över att gå in i ett förhållande

Sex år som singel är den längsta perioden för kändispolisen under hela hans vuxna liv. Martin är nämligen egentligen en förhållande-kille och från att han var 16 till 47 år har det bara varit en enda sommar som han faktiskt inte haft något förhållande.

– Jag var inte singel mellan 16 och 47. Eller ah ok, jag hade en singelsommar 1998 eller nåt sånt där men annars var det ingenting. Så när jag skilde mig senaste gången då tänkte jag ”nu ska jag hämta hem”, säger Martin i podden Martin Melins podd.

Martin har många bollar i luften just nu, bland annat den nystartade podcasten. I det senaste avsnittet av podden gästas han av Malin Gramer, 42, och när hon frågar hur han hinner med allt svarar han att det är mycket tack vare just att han är singel.

Men nu berättar Martin om rädslan för att gå in i ett nytt förhållande, då han inte tror att han kommer ha tid för allt annat då.

– Jag är jätterädd för förhållande. Herregud jag har ju aldrig varit singel, säger Martin.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om exfrun Christinas intima ord om Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Martin Melin talar ut om okända sjukdomskampen

FRÅN FÖRSTASIDAN