Martin Melin om exfrun Christinas intima ord om Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, Martin Melin och Christina Melin

TT
Martin Melin har varit gift med Christina Melin och Camilla Läckberg. Nu berättar Martin om första ex-fruns okända tankar om Martin Stenmarck.
– Hon hade ett frikort, säger han i Martin Melins podd.

Tv-profilen Martin Melin, 53, blev känd över en natt när han kammade hem vinsten i den första säsongen av överlevnads-programmet Robinson 1997. Sedan dess har han levt ett liv i offentligheten och även utbildat sig till polis.

Den numera folkkära tv-profilen är pappa till tre barn. Tillsammans med hans första ex-fru Christina Melin har han barnen Fanny, 17, och Felix, 13. Martin är även pappa till sonen Charlie, 11, som han har tillsammans med Camilla Läckberg, 46.

Relationen med deckardrottningen Camilla blev väldigt omskriven och när paret valde att gå skilda vägar, efter fyra år som gifta, kom det som en chock för många.

Martin Melins relation till sina exfruar

Trots det plötsliga uppbrottet från Camilla har Martin en god relation till henne idag.

– Vi kommunicerar, vi bråkar inte, vi är inte oense. Vi umgås inte särskilt mycket egentligen men när vi umgås så är det ganska kul, sa Martin tidigare i år i en intervju med Hänt.

Martin har även en bra relation till sin första ex-fru Christina också. Så pass bra att nu har han till och med lagt upp en bild på Instagram där han uppmanar följarna till att dejta henne.

”Hon är eventuellt singel (jag tror det i alla fall), så hugade spekulanter kan skicka DM till henne”, skriver han i inlägget.

Nyligen startade Martin Melin podcasten Martin Melins podd där han intervjuar svenska kändisar och går igenom bilder på deras sociala medier. Intervjupersonerna får då berätta historien bakom bilden.

I det senaste avsnittet var det dags för Martin Stenmarck, 48, att gästa podden. Artisten har nu gjort skådespelardebut och är just nu högaktuell i dramaserien Lyckoviken som visas på TV3 och Viaplay. Serien är lustigt nog skriven av en av Martin Melins exfruar – Camilla Läckberg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Martin Melins avslöjande om exfruns frikort

LÄS MER: Molly Sandéns okända relation till Dannys flickvän

Men nu avslöjar kändispolisen en okänd detalj kring hans första exfru Christina Melin och hennes fantasier.

– Min första ex-fru Christina, hon hade ju dig som frikort. Vilket är lite roligt. Och jag berättade för henne förra veckan att jag skulle spela in den här podden med dig, och hon bara sken upp. Jag såg på henne att hon tänkte ”kan jag komma och va med”, förklarar Martin Melin.

Martin Stenmarck verkar vara ganska ovetande om att han hade en hemlig beundrare där ute och i podden kan man höra honom skratta lite generat. Men nu avslöjar Martin Melin ännu en detalj som har just kopplingen mellan Martin och hans exfruar.

– Jag undrar om kanske inte ex-fru nummer 2 också haft en crush på dig. Jag tror faktiskt att Camilla har haft det, konstaterar Martin Melin.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hans Shimoda/TT

LÄS OCKSÅ: Martin Melin talar ut om okända sjukdomskampen

LÄS OCKSÅ: Martin Melins stora oro för 17-åriga dottern Fanny Melin

SENASTE NYTT!