LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins stora oro för 17-åriga dottern Fanny Melin

22 nov, 2020 
Martin Melin och Fanny Melin
Foto: TT
Martin Melins äldsta dottern Fanny Melin är idag 17 år gammal.
Nu uttrycker polisen och tv-profilen sin rädsla över dotterns framtid.
– Orolig för olika saker, säger Martin i Martin Melins podd.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Martin Melin, 53, är pappa till tre barn. Hans första exfru Christina Melin träffade han två år efter vinsten i Robinson 1997, tillsammans fick de två barn – Fanny, 17, och Felix, 13. Martin är även pappa till sonen Charlie, 11, som han har tillsammans med Camilla Läckberg, 46.

Martin Melins oro inför dotter Fannys 18-årsdag

I ett nytt avsnitt av Martin Melins podd gästas han av Peter Jihde, 49. Något som de båda har gemensamt är att ha döttrar som närmar sig att bli myndiga, Peter är nämligen pappa till Mollie Jihde, 17. I avsnittet kommer just döttrarna på tal.

– Jag känner att, min dotter är 17, blir 18 nästa år och jag var 18 första gången jag åkte till Magaluf med mina kompisar. Vore döttrar skulle hypotetiskt kunna vara där nästa sommar, säger Martin i podden.

Peter visar sig inte vara riktigt lika orolig inför en potentiell festresa då han ser pandemin som ett hinder.

– Fast då ska de ta sig förbli coronan, så den är på våran sida där då för det kommer vara mycket svårare för dem. Sorry Mollie. Och ja du skulle jag släppa iväg min 18-åriga dotter, jag borde ju göra det. Eller skulle jag släppa iväg min 18-åriga son, där har jag inte skillnad egentligen dotter eller son, säger Peter.

Annons

Peters filosoferande får även Martin att tala ut om vad det är som skrämmer honom.

– Man är orolig för olika saker, jag är i alla fall det. När det gäller min dotter är jag orolig för att hon faktiskt ska råka illa ut rent sexuellt. När det kommer till min son är jag orolig för att han ska hamna i bråk och få en kniv i sig, säger Martin.

Peter Jihdes förslag för att lugna orostankarna

Efter en stunds tänkande inser Peter att detta inte är hans eget beslut utan att Mollie kommer att göra precis som hon vill.

– Hade jag släppt iväg henne. Hon hade ju varit 18 år nästa sommar så där har du ju svaret. Det bestämmer hon själv när hon är 18 år, säger Peter.

De båda kommer fram till att de hade varit nervösa om döttrarna gav sig iväg på festresor redan nästa sommar men att det kanske är en situation som de inte kommer att kunna stoppa.

Annons

– Det hade jag varit. Jag hade haft kontakt i mycket större utsträckning än om jag själv var iväg på en arbetsresa. Jag hade försökt ha kontakt för att pejla läget. Sen hade jag eventuellt försökt söka upp någon form av milisgrupp eller något för att bevaka området, säger Peter.

Martin visar sig även ha diskuterat ämnet med andra vänner och då spekulerat kring idén att själv åka med och bo på ett boende i närheten. Idén verkar inte locka Peter utan han föreslår istället att man som förälder ska se situationen med andra ögon.

– Eller så tänker man inte värsta tänkbara fall utan positivt och tänker att det där är jäkligt utvecklande. De får börja redan nu för de ska jobba ihop till den här resan, de ska prata om den här resan. Resan är inte bara en eller två veckor utan den pågår i ett halvår kanske och sen ett halvår efter när du pratar om vad som hände, säger Peter.

Annons