LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melin om relationen med Camilla Läckberg

28 jun, 2020 
Martin Melin Camilla Läckberg
Martin Melin och Camilla Läckberg skilde sig för sex år sedan.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Martin den verkliga relationen till ex-frun – samt kampen efter separationen.– Då blir det väldigt jobbigt och svårt, säger han till Hänt.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Året var 1997 när Martin Melin, 53, kammade hem den vinsten i den första säsongen av Robinson. När han kom tillbaka till Sverige förändrades allt, plötsligt var han ett välkänt ansikte för det svenska folket.

– Jag kommer ihåg att han som var pressansvarig på SVT sa till oss sista som var finalister, vi hade ett möte där han sa att “det kan hända att pressen ringer er när ni kommer hem”. Kan hända? Jag tror att jag hade liksom 40 löpsedlar bara första månaden, det var sinnesjukt, säger Martin i en intervju med Hänt.

Två år efter vinsen fann Martin kärleken i Christina Melin. Paret gifte sig och skaffade barnen Fanny, 17, och Felix, 13, tillsammans. Men kärleken tog slut och istället var det deckarförfattaren Camilla Läckberg som vunnit Martins hjärta. Även de gifta sig och skaffade barn, nämligen sonen Charlie, 11. Kärlekssagan fick däremot sitt slut och 2014 lämnade Martin och Camilla in en skilsmässoansökan.

Martin Melin och Camilla Läckberg
Foto: Charlotte Brunzell/TT

Kampen efter skilsmässan

För Hänt berättar Martin om svårigheterna han upplevt när man separerar med någon som man har barn tillsammans med.

Annons

– Altid när man separerar och har barn så blir det ett logistikproblem. Det blir alltid det här att, vem ska ha barnen och när. Så sätter man upp ett schema, sen kanske inte det schemat fungerar ibland och hur gör man då. Hur ska man komma överens på loven, på somrarna, hur ska man lösa det?, säger han och fortsätter:

– Där gäller det väl att man kan kommunicera med varandra. Det finns ju par som inte kan prata med varandra och inte kan umgås. Då blir det väldigt jobbigt och svårt att göra det. Men med Camilla och även med min exfru Christina så har det aldrig varit något problem. Det går ganska enkelt.

Egna orden om relationen med Camilla

Idag har det gått sex år sedan Martin och Camilla beslutade sig för att gå skilda vägar. Ibland syns ex-makarna på samma tillställningar men är relationen verkligen så god som den ser ut? I intervjun avslöjar nu Martin sanningen.

– Vår relation den är bra. Som ett skilt par så är det väldigt bra, vi kommunicerar, vi bråkar inte, vi är inte oense. Vi umgås inte särskilt mycket egentligen men när vi umgås så är det ganska kul. Vi skvallrar, pratar och så där. Så den är ganska okomplicerad skulle jag säga.

FOTO: Foto Claudio Brescian/TT/Carolina Byrmo/TT

Annons