LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns relation till Danny Saucedos flickvän Anna Eriksson

27 nov, 2020 
Molly Sandén, Danny Saucedo och Anna Eriksson
Danny Saucedo och Molly Sandén har båda hittat lyckan på olika håll sedan kärlekskraschen.
Nu visar det sig att Molly känner ex-pojkvännens nya flickvän Anna Eriksson.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

I början av 2019 avslöjade Danny Saucedo, 34, och Molly Sandén, 28, att de valt att gå skilda vägar efter hela sex år tillsammans. Efter uppbrottet verkade det som att Danny och Molly fortsatte umgås en hel del som vänner.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa Danny i en intervju förra våren.

Men sedan dess har mycket hänt. Både Danny och Molly har gått vidare med sina liv och hittat kärleken på nytt på olika håll.

Molly Sandéns pojkvän David Larson

Strax efter att det forna kändisparet gjort slut började det ryktas om att Molly Sandén dejtade musikern David Larson. Det dröjde dock lång tid innan artisten ville bekräfta den nya kärlekslyckan.

Under 2020 har Molly och David inte varit lika hemlighetsfulla med sina starka känslor för varandra och i sociala medier har de både lagt upp bilder ihop samt lämnat kärleksfulla kommentarer till varandras inlägg.

Annons

När Molly skulle summera sin sommar med hjälp av ett bildspel syntes pojkvännen David på flera av bilderna.

Anna Eriksson är Dannys nya flickvän

Även Danny Saucedo har förälskat sig på nytt sedan förlovningen med Molly bröts. För ett år sedan bekräftade artisten att det är modellen Anna Eriksson som tagit honom med storm.

– Hon är väldigt intelligent, och superfin, har Danny tidigare sagt om flickvännen.

Paret träffades genom gemensamma vänner och i sociala medier har följarna kunnat se dem åka på resor ihop och utforska världen tillsammans.

Anna och Mollys oväntade relation

Det har alltså hänt mycket i både Danny och Mollys liv sedan de gick skilda vägar – men hur ser deras relation ut idag egentligen?

Ingen av dem följer den andra på Instagram, vilket hintar om att de kanske inte är speciellt nära vänner. Danny följer heller inte Mollys nya pojkvän David Larson, vilket egentligen inte är speciellt svårt att förstå.

Men två personer som faktiskt har kontakt i sociala medier är Molly Sandén och Anna Eriksson. I oktober la Anna upp en bild på sig själv på Instagram, varpå Molly kommenterar:

”Wow så fin”.

Molly och Anna följer varandra på Instagram och stämningen mellan dem verkar minst sagt vara god. Hur de träffades eller om de umgås privat är dock oklart.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons