LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är allt du vill veta om musikern David Larson

27 apr, 2020 
Musikern David Larson och Molly Sandén
David Larson har under en längre tid synts till vid Molly Sandéns sida på scen.
Men nu syns han även till vid artistens sida utanför scen.
Vem är egentligen musikern som frekvent verkar umgås med Sveriges stolthet inom musik?
Här är allt du vill veta om David Larson.
Annons
Här är allt du vill veta om musikern David LarsonBrand logo
Här är allt du vill veta om musikern David Larson

David Larson är musikern som spelar i ett band, men också synts till en hel del på scen tillsammans med artisten Molly Sandén.

Den senaste tiden har de även synts till tillbringa tid ihop utanför scen. Men vem är egentligen David Larson som Molly Sandén verkar umgås så frekvent med? Hänt svarar.

The Royal Concept

The Royal Concept, eller TRC som de även kallas, är en svensk musikgrupp som bildades år 2011. Gruppen består av David Larson på sång, gitarr och keybord, Filip Bekic på gitarr, Magnus Nilsson som lirar bas och slutligen Povel Olsson som spelar trummor.

Bandet består alltså av ett gäng killar från Stockholm som för det mesta håller sig till genren indierock.

Året då bandet bildades gav de ut singlarna D-D-Dance och Gimme Twice, som ofta spelades ofta P3. 2012, alltså året därpå, skrev bandet kontrakt med amerikanska skivbolaget Lava Records, vilket ledde till att de i juni samma år gav ut EP:n The Royal Concept EP.

Annons

Debutalbumet Goldrushed  gav bandet ut år 2013. Albumet innehåller bland annat låten On Our Way som blev titelspår till tv-spelet FIFA 14! Detta ledde även till att amerikanska tv-serien Glee gjorde en egen version av just den låten.

David Larsons tidigare relation med Félice Jankell

David Larson har inte bara synts till i kändisvärlden i samband med sin musik.

Han har nämligen varit tillsammans med skådespelerskan Félice Jankell, som nu är ihop och har barn tillsammans med H&M-arvtagaren Nils Tham.

Relationen mellan David och Félice tog slut 2018. Efter flera upp- och nedgångar i förhållandet beslutade de sig för att slutligen gå skilda vägar.

David Larson och Félice Jankell på ELLE-galan 2017
David Larson och Félice Jankell på ELLE-galan 2017. FOTO: Karin Törnblom/TT

David Larson och Molly Sandén

Ryktena har florerat ett bra tag om att David Larson ska vara Mollys Sandéns nya pojkvän. Men det är ingenting som hon bekräftat, dock inte heller dementerat.

Annons

Det var i december 2019 som Molly avslöjade för Hänt att hon var i en relation, men med vem var fortfarande hemligt. Efter det avslöjandet har gissningarna om vem Mollys nya kärlek kan vara florerat vilt. Men när det mer och mer började dyka upp varma kommentarer från musikern David Larson i Mollys kommentarsfält, som även blev besvarade av Molly så började rykten gå.

När Hänt sedan träffade Molly under Grammisgalan så fick hon frågan om det är kärlek mellan henne och David.

– Kanske, kanske, svarade Molly då kryptiskt.

Om Molly och David är i en relation är fortfarande oklart. Men den senaste bilden som Molly delat på Instagram är på just David, med bildtexten ”Drömmig”. Fint!

David Larson på Instagram

På Instagram har musikern namnet karldavidlarson. Han har över 6 000 följare och delar frekvent bilder som har med musiken men också det privata livet att göra.

En bild som David delat och fått otroligt gehör för är när Molly Sandén pussar ett pris från P3 Guldgalan 2020.

”Vissa kvällar är man extra glad. Igår var just en sådan när den här tjejen drog hem årets pop och guldmicken på P3 Guld! Så stolt att få va med på ett litet hörn”, skriver David som bildtext.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Karin Törnblom/TT

Annons