Artikeln innehåller reklamlänkar

Danny Saucedos första ord om uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedos första ord efter uppbrottet från Molly Sandén.

Nyligen blev det känt att känidsparet Molly Sandén och Danny Saucedo gått skilda vägar. För första gången berättar nu Danny om känslorna efter uppbrottet.

De var ett av Sveriges hetaste par. Artisterna Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, var ett par i över sex år. De förlovade sig, planerade bröllop, men för några veckor sedan avslöjade Molly Sandén att kärlekssagan nu var över.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det var när hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix megapol som programledaren Malin ”Praktikant-Malin” Stenbäck frågade rakt ut om Molly nu var singel med tanke på hennes senaste låt, som innehöll textraden ”jag beställer drinkar för en”.

– Är Molly Sandén singel nu? frågade Malin.

– Eeh.. jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly och fortsatte:

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Molly och Dannys gemensamma beslut om uppbrottet

Sedan dess har ingen av dem uttalat sig mer om uppbrottet – förrän nu. I en intervju med Expressen berättar Danny Saucedo att han nu fokuserar på sitt eget välmående och sin egen karriär. Beslutet att gå skilda vägar var gemensamt och det finns inget ont mellan honom och Molly Sandén.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, säger han.

Sköt upp bröllopet

Paret förlovade sig 2016 under en klättringsresa i Nepal. När de fick frågan om bröllop en tid senare svarade de att det helt enkelt inte hade haft tid. Den senaste tiden har många av deras fans och följare spekulerat i om det varit slut mellan dem, då de sällan postade bilder på varandra på sociala medier och slutade synas ihop på tillställningar.

Molly var tidigare tillsammans med artisten Eric Saade, 28.

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

LÄS MER: Molly Sandéns förvandling efter uppbrottet från Danny: ”Wow”

FOTO: TT/Karina Ljungdahl, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!